OPREMLJEN VRTIĆ "GORICA": Moguća realizacija programa u okviru projekta "Mama, tata, igrajete se sa nama"

G. N.

02. 12. 2020. u 15:18

U vrtiću „Gorica“ u Sremčici opremljena su dva prostora za realizaciju kvalitetnih kratkih programa, u okviru projekta «Tata, mama, igrajte se sa nama». Novac za opremanje prostora dobijen je iz sredstava granta projekta «Inkluzivno preškolsko vaspitanje i obrazovanje» koji se realizuje u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

ОПРЕМЉЕН ВРТИЋ ГОРИЦА: Могућа реализација програма у оквиру пројекта Мама, тата, играјете се са нама

GO Čukarica

- Koristimo sve raspoložive prostorne resurse koje imamo u vrtiću, tako da smo opremili prostor za realizaciju bebi programa, namenjen porodicama koje imaju bebe uzrasta od 0-12 meseci. Takođe, opremljen je i prostor za realizaciju kratkog programa „Igroteka“. Ovaj program namenjen je deci koja nisu u sistemu predškolskog vaspitanja i obrazovanja uzrasta 1-5,5 godina - rekla je koordinatorka tima PU Čukarica Aleksandra Petrović.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KRUG OKO SLONARE TRČI 150 MALIŠANA: U zoološkom vrtu na Kalemegdanu u subotu još jedan dečji maraton