ROKENROLOM ZAGREJALI ZEMUN: KONCERT BAJAGE I "INSTRUKTORA" U BAŠTI "FESTA"

M. Ć.

18. 10. 2020. u 00:13

POD nebom koje se u drugom delu dana, srećom, razvedrilo, Bajaga i "Instruktori", kad već nema velikih koncerata, prirediše sinoć obožavaocima u bašti zemunskog "Festa" sjajnu klupsku svirku, pretvorivši veče u intimno druženje, kakvo samo događaji ovog tipa mogu da donesu. donesu.

РОКЕНРОЛОМ ЗАГРЕЈАЛИ ЗЕМУН: КОНЦЕРТ БАЈАГЕ И ИНСТРУКТОРА У БАШТИ ФЕСТА

Foto Marina Pešić

Ušuškani u jesenje jakne, posetioci, njih oko 400, prvo su se zagrejali uz pesme sa novog albuma "Ovaj svet se menja" - naslovnu, pa dve koje je svojevremeno Bajaga napisao za Zdravka Čolića, a sada snimio sa svojim bendom, "Tvoje oči" i "Moja draga", kao i "Ja sam se ložio na tebe" iz repertoara "Riblje čorbe".

Nizali su se, zatim, hitovi iz svih faza "Instruktora" - "Još te volim", "Sa druge strane jastuka", "U sali lom", "Vesela pesma", "Zažmuri", "Verujem, ne verujem", "Lepa Janja, ribareva kći"... Bio je "Red i mir" u bašti "Festa" - sasvim logično kad "To što Zemun ima kej, mislim da je to okej".

Kod svih je bilo vidljivo uživanje od prvog do poslednjeg tona. Uželeše se svirke i bend i publika, a zajednička je nada da se dogodine ponovo vidimo u velikim koncertnim prostorima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BOGAT PROGRAM U BEOGRADU: Tokom vikenda u gradu će biti organizovane brojne manifestacije za sve generacije