SNIMAK SA NOVOG BEOGRADA KOJI ĆE VAS RAZBESNETI: Hitna pokušava da se probije kroz krkljanac, pogledajte reakciju vozača ispred (VIDEO)

Novosti online

14. 10. 2020. u 17:41

SNIMAK koji je nastao danas na Novom Beogradu na najbolji način prikazuje sa čime se sve suočavaju naši zdravstveni radnici svakodnevno dok žure da nekome spasu život.

СНИМАК СА НОВОГ БЕОГРАДА КОЈИ ЋЕ ВАС РАЗБЕСНЕТИ: Хитна покушава да се пробије кроз кркљанац, погледајте реакцију возача испред (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Poslednjih dana su izuzetne gužve na određenim prestoničkim ulicama, a kako izgleda borba našim medicinara i sa saobraćajem i sa vremenom možete pogledati na snimku.

Kao što vidimo, iako su saobraćajna pravila jasna i sirene se jasno čuju, čini se da mnogi vozači koje vidimo na snimku nisu baš najbolje upoznati sa pravilima, i bezbrižno nastavljaju da voze svojom trakom.

"Kada vozilo sa prvenstvom prolaza pored zvučnog daje istovremeno i svetlosni znak upozorenja (naizmenično paljenje i gašenje dugog svetla) vozač vozila koje se kreće neposredno ispred vozila koje daje te znake, mora odmah bezbedno da zaustavi svoje vozilo uz desnu ivicu kolovoza, a po mogućnosti van kolovoza", piše u zakonu.

Zakon je sasvim jasan, samo moramo da ga poštujemo svi. Pogotovo u situacijama kada to nekome može spasiti život.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (15)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)