TRAGA SE ZA BAHATIM VOZAČEM: Posle udara u Košutnjaku, devojka na intenzivnoj nezi, nije joj otkinuta noga

E. H.

09. 08. 2020. u 19:53

U BEOGRADSKOM Košutnjaku, u subotu, nešto pre ponoći, teško je povređena devojka, stara 21 godinu, kada je na nju u Ulici kneza Višeslava, kod broja 88, naletelo vozilo, koje se kretalo velikom brzinom.

ТРАГА СЕ ЗА БАХАТИМ ВОЗАЧЕМ: После удара у Кошутњаку, девојка на интензивној нези, није јој откинута нога

Policija na mestu nesreće / Foto privatna arhiva

Od siline udarca devojka je zadobila teške telesne povrede. U prvom trenutku je objavljeno da je njoj na licu mesta otkinuta noga, što je kasnije demantovano.

Vozač koji je izazvao nesreću je, ne zaustavljajući se, pobegao sa mesta nesreće, a sve se, kako je saopšteno, dogodilo na obeleženom pešačkom prelazu. Prema informacijama koje smo dobili, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova tragaju za osumnjičenim, dok će se istragom koja je pokrenuta, utvrditi svi detalji ove stravične nesreće. Pomoć u prikupljanju dokaza pružiće i snimci sa sigurnosnih kamera, koje su postavljene na ovom popularnom izletištu.

Nesrećna devojka je prevezena u Urgentni centar, gde su joj lekari konstatovali teške telesne povrede opasne po život. Ona je po prijemu u ovu zdravstvenu ustanovu operisana i nalazi se na Odeljenju intenzivne nege. Kako smo saznali zadobila je pored ostalih povreda i otvoreni prelom potkolenice. Policija, koja je ubrzo stigla po pozivu, nekoliko sati je obavljala uviđaj. Na kolovozu gde se sve dogodilo bila je velika količina krvi. Prema priči očevidaca, sve se dogodilo u deliću sekundi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)