BORBA PROTIV KOMARACA: U ovim delovima Beograda se vrši zaprašivanje insekata

Tanjug

21. 07. 2020. u 10:31

EKIPE Sektora ekologije i unapređenja životne sredine vrše tretman suzbijanja odraslih formi komaraca uređajima sa zemlje, na više lokacija u Beogradu, saopšteno je iz JKP "Gradska cistoca".

БОРБА ПРОТИВ КОМАРАЦА: У овим деловима Београда се врши запрашивање инсеката

Foto: Arhiva VN

Jutros od tri sata suzbijanje komaraca vršeno je u Sremčici 1, 2, 3, 4 i 5, dok će večernja akcija od 18 sati obuhvatiti: Zemun – Gornji grad, Zemun – Donji grad, naselja Sava Kovačević, Sutjeska, Bački Ilovik, Kalvarija, Vojni put, Novi grad, Altina 1 i 2, Nova Galenika, Plavi horizonti, Zemun polje i Batajnica 1, 2, 3 i 4.

Večeras od 21 čas zaprašivanje će obuhvatiti SC "Surčin”, SAJ "13. maj", Soko Salaš, Ratno ostrvo, Pregrevicu, park Jelovac, Bojčinsku šumu, Progar, Nautičko selo i Ratno ostrvo (desna strana od Pupinovog mosta od ušća Save u Danav).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (8)