PRIJAVI PROBLEM I NA "TVITERU" Servisni centar Grada Beograda otvorio nalog na popularnoj društvenoj mreži

S.V.

28. 03. 2023. u 17:10

KADA je pre dve nedelje otvoren Servisni centar Grada Beograda sa jedinstvenim brojem 11 - 0 - 11, putem kojeg sugrađani mogu da prijavljuju sve komunalne probleme, ugašen je "tviter" nalog Beokoma koji su mahom mlađi sugrađani, koji više koriste društvene mreže, koristi kako bi prijavili neki problem na prestoničkim ulicama. Deo njih je negodovao zbog ovog poteza, ali Grad je ubrzo odgovorio - pre dva dana otvoren je "tviter" nalog Servisnog centra, pod imenom @prijaviproblem.

ПРИЈАВИ ПРОБЛЕМ И НА ТВИТЕРУ Сервисни центар Града Београда отворио налог на популарној друштвеној мрежи

GRAD BEOGRAD

U detaljnom uputstvu piše kako će Beograđani ubuduće moći da komuniciraju sa Servisnim centrom na "tviteru". Svako ko želi da putem ove društvene mreže ukaže na komunalni problem, uputi predlog ili sugestiju, potrebno je da se prethodno registruje. Kako bi prijava sugrađana bila validna, oni treba da ostave lične podatke u privatnim porukama, a verifikovanom će se smatrati prijava onog naloga koga je "zapratio" Servisni centar.

- Verifikacija je neophodna zbog sprečavanja eventualne zloupotrebe Grada, te da bi se onemogućilo širenje lažnih informacija ili panike, a bez mogućnosti da budete prijavljeni, jer je u pitanju krivično delo. Vreme trajanja verifikacije je 48 sati - piše u prvoj objavi Servisnog centra. -Grad Beograd garantuje zaštitu ličnih podataka svih građana čiji je cilj da na ovaj način život u našem gradu učine boljim kao i da doprinesu efikasnijem i kvalitetnijem rešavanju problema.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SAOBRAĆAJKA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: Automobilom se zakucao u stanicu, pa pobegao (FOTO)