SAOBRAĆAJNI KOLAPS U BEOGRADU: Na Slaviji i Trgu Nikole Pašića totalno zagušenje, automobili se jedva kreću i preko mostova (FOTO)

Novosti online

02. 03. 2023. u 17:09

ULICE Kneza Miloša i Nemanjina sada su odblokirane, nakon protesta podrške dvema tužiteljkama ispred Vlade Srbije, ali se zagušenje "preselilo" na širi centar grada, kao i na mostove.

САОБРАЋАЈНИ КОЛАПС У БЕОГРАДУ: На Славији и Тргу Николе Пашића тотално загушење, аутомобили се једва крећу и преко мостова (ФОТО)

Foto: Printskrin/ NAXI KAMERE

Ogromna gužva je na Trgu Nikole Pašića u pravcu ka Bulevaru kralja Aleksandra kao i ka Kneza Miloša. Gužva je i duž cele Takovske, kao i Resavske ulice.

Foto: Printskrin/ NAXI KAMERE

Na kružnom toku Slavija totalni je kolaps iz svih pravca.

Foto: Printskrin/ NAXI KAMERE

Vozila mile i iz pravca Beogradske ulice, koja je totalno zakrčena pa sve do ulice Starine Novaka.

Saobraćaj je usporen i u Birčaninovoj ulici u smeru ka Ulici Svetozara Markovića.

Saobraćaj se usporeno odvija i u ulici Džordža Vašingtona, kao i u Bulevaru despota Stefana, gde su i radovi, u delu kod spomenika despotu Sefanu, odnosno ispod Palmotićeve ulice koja je inače zatovrena za saobraćaj.

Ogromne gužve su i na mostu "Gazela" u pravcu ka gradu, dok je saobraćaj usporen na Brankovom mostu ka Terazijskom tunelu.

Foto: Printskrin/ NAXI KAMERE

Na auto-putu u novobeogradskom delu vozila mile, sve od Bloka 37 pa do Autokomande, I na samoj ovoj petlji, ogromne su gužve. omadni.

Velikim delom Bulevara Mihajla Pupina se takođe vozila jedva pomeraju, praktično od Bloka 26, pa preko mosta Gazela i dalje sve do centra grada.

Kolone su i na Bogoslovoji i u Bulevaru vojvode Mišića.

Totalni kolaps je u na Bulevaru kneza Aleksandra Karađerđevića, pa se gužva u tom delu grada preliva i na Bulevar vojvode Putnika, prenosi Blic.

BONUS VIDEO: VAŽNO ZA SVE POLjOPRIVREDNIKE: Evo kako da se registrujete na portal eID

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERIČKA LJUBAV PREMA GENOCIDU: CIA čuvala Hitlerove verne sledbenike, sad Vašington lobira za rezoluciju o Srebrenici