PRIJEM ZA NOVOG HEROJA MLADENOVCA: Porodio sugrađanku, evo kakvu je nagradu dobio

Z. M.

09. 02. 2023. u 06:00

Predsednik Gradske opštine Mladenovac Vladan Glišić ugostio je u svom kabinetu Nikolu Stevanovića, medicinskog tehničara iz mladenovačke Hitne službe koji je prošle nedelje, zajedno sa svojim kolegama, porodio Natašu Dimitrijević.

ПРИЈЕМ ЗА НОВОГ ХЕРОЈА МЛАДЕНОВЦА: Породио суграђанку, ево какву је награду добио

Foto GO Mladenovac

Nikola je prikupio mnogobrojne simpatije kada je njegova fotografija sa tek rođenom bebom postala viralna na društvenim mrežama u Srbiji.

Prepričavajući nedavni događaj, ovaj medicinski tehničar skromno ističe da su njegove kolege uložile podjednak trud da porođaj prođe u najboljem redu i da Nataša i njena beba budu dobro i zdravo.

“Prelep je osećaj poroditi nekoga i videti sreću na licima roditelja. Nije prvi put da imamo ovakve intervencije u Hitnoj službi, ali je u ovoj godini Nikoleta prva beba koja je rođena u našoj ustanovi", kaže Nikola.

Vladan Glišić se zahvalio Nikoli i svim zaposlenima u Hitnoj službi što su uvek tu za građane Mladnovca spremni da im nesebično i požrtvovano priteknu u pomoć i poželeo da u Mladenovcu bude što više novorođenih beba.

Prijemu je prisustvovala članica Veća Suzana Vasić koja je zajedno sa Nikolom posetila porodicu Dimitrijević, čestitala roditeljima na prinovi i uručila na poklon bebi paket.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)