METAK POGODIO AUTOBUS NA LINIJI 95: Putnica šokirana - "Prošao je milimetar pored glave moje sestričine"

Novosti onlajn

07. 02. 2023. u 15:32

SINOĆ je oko 23.20 sati došlo do oštećenja autobusa na liniji 95 koji je, kako se navodi u objašnjenju snimka objavljenog na Instagram stranici Serbia Live Beograd, najverovatnije pogođen projektilom iz vatrenog oružja.

МЕТАК ПОГОДИО АУТОБУС НА ЛИНИЈИ 95: Путница шокирана - Прошао је милиметар поред главе моје сестричине

Foto: Instagram/Printscreen/serbialive_beograd

Autobus je pogođen kod "Imo centra" na uglu Nehruove i Evropske ulice, na Novom Beogradu. Snimak nakon ovog incidenta objavljen je na IG stranici Serbia Live Beograd.

- Metak je prošao milimetar pored glave moje sestričine. Navodno su se čula tri pucnja, to je rekao dečko koji je sedeo iza u autobusu, deca su u šoku. Pucano je nasumično, uviđaj je trajao dva sata - navodi se u objavi.

Vozač je začuo pucanj, i odmah je prijavio slučaj, a kada se zaustavio uočio je da su polomljena bočna stakla između prvih i srednjih vrata.

Kako se nezvanično saznaje, autobus je oštećen i sa leve i sa desne strane, ali oštećenja koja su nastala na autobusu na liniji 95 za sada ne ukazuju da su nastala od vatrenog oružja. Daljom istragom biće utvrđeno šta se tačno dogodilo i kako je došlo do oštećenja na autobusu.

(Kurir)

BONUS VIDEO: 

IZVUKLE PSA IZ LEDENE NIŠAVE: Volonerke obmotane konopcima spasle životinju sigurne smrti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili