MLADENOVAČKI ĐACI DOBILI "PAŽLJIVKOVA PRAVILA": Akcija Opštine i Agencije za bezbednost saobraćaja

S.V.

04. 02. 2023. u 18:41

MLADENOVAČKI prvaci dobili su knjigu "Pažljivkova pravila u saobraćaju", koju su im poklonili predstavnici republičke agencije za bezbednost saobraćaja. U ovom priručniku za mališane nalaze su najvažnije lekcije koje deca treba da savladaju, kako bi bila bezbedna u saobraćaju i opisane su situacije u kojima se mogu naći sami ili u društvu starijih.

МЛАДЕНОВАЧКИ ЂАЦИ ДОБИЛИ ПАЖЉИВКОВА ПРАВИЛА: Акција Општине и Агенције за безбедност саобраћаја

beoinfo

- Posebnu pažnju posvećujemo deci predškolskog i školskog uzrasta kroz razne edukacije primerene njihovim godinama, kvizove i takmičenja, a školama obezbeđujemo poligone za savladavanje vožnje bicikala i saobraćajnih propisa. Deca imaju veoma razvijenu svest o značaju bezbednog ponašanja u saobraćaju i verujem da su tome doprinele i naše aktivnosti - kaže Stefan Ivanović iz Komisije za bezbednost saobraćaja u opštini Mladenovac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŽITELJI RAKOVICE, SPREMITE ZALIHE VODE: U ponedeljak suve česme u ovim ulicama