ULICA SE VRAĆA U NORMALU: Radovi na sanaciji vodovodne mreže u Vojislava Ilića konačno završeni

Š. M.

31. 01. 2023. u 06:30

REŽIM rada trolejbuskih linija 19, 22 i 29 juče je bio izmenjen zbog radova "Vodovoda i kanalizacije" usled sanacije kvara na vodovodnoj mreži u Ulici Vojislava Ilića.

УЛИЦА СЕ ВРАЋА У НОРМАЛУ: Радови на санацији водоводне мреже у Војислава Илића коначно завршени

Ulica Vojislava Ilića, Foto: N. Skenderija

Iako su se građani zabrinuli da bi sanacija mogla da potraje, za jedan dan posao je bio završen. Međutim, u Ulici Radovana Simića Cige na Medakoviću 2 sve stoji raskopano već više od nedelju dana, a radnika nema. Problem sa kvarovima na ovoj lokaciji traje već nekoliko godina.

Reporteri "Novosti" juče su obišli Vojislava Ilića i zatekli saobraćajnu signalizaciju, a deo ulice koji je bio obuhvaćen radovima izgleda da je saniran. Preusmeravanjem vozila sa drugih linija juče su bileuspostavljene autobuske linije 22A i 29Aod Slavije do perifernih terminusa. Automobilski saobraćaj biće u funkciji u zoni radova, dok trolejbusi nisu prolazili. Iako je kvar ranije saniran, kolovoz koji je raskopan nije vraćen u prvobitno stanje, već je rov samo popunjen zemljom i obezbeđen saobraćajnom signalizacijom.

Takođe, u Ulici Radovana Simića Cige, od broja 3, više od sedam dana traju radovi, a raskopan je deo puta bliže trotoaru.

- Radnika ima, pa nema, sanacija traje beskonačno - priča nam sugrađanka iz ove ulice.

- Ovaj problem traje nekoliko godina, srede jednu stvar, pa posle tri meseca opet raskopavanje. To se dešava i sa vodovodnim i kanalizacionim cevima. Posebno je teško kada je loše vreme, pa se celom ulicom stvori blato.

PROBLEM U VOJVODE MILENKA

U Ulici vojvode Milenka, u blizini stambenog kompleksa na mestu nekadašnje američke ambasade već nekoliko dana nalazi se velika neobeležena rupa. Kako se može videti, u pitanju su bili podzemni radovi, a prostor je trenutno nasut, ali nije asfaltiran, što otežava prolazak vozilima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)