AUTOBUS OPET UPAO U RUPU: Incident na delu Bulevara kralja Aleksandra, slična situacija kao i prethodnog dana

Š. M.

21. 01. 2023. u 08:12

U BULEVARU kralja Aleksandra, na istom mestu gde su se autobus javnog prevoza 305 zaglavio u četvrtak zbog čega tri sata nije funkcionisao saobraćaj, isto se dogodilo i juče u prepodnevnim časovima!

АУТОБУС ОПЕТ УПАО У РУПУ: Инцидент на делу Булевара краља Александра, слична ситуација као и претходног дана

Vozila GSP na "Smederevcu", Foto Instagram / Moj Beograd

Naime, blokadu je juče ujutru u 6.10 izavalo vozilo na liniji 302, pa se odmah stvorio kolaps.

Rupa koju su majstori posle izvođenja radova samo zatrpali zemljom ponovo je potonula i izazvala usporavanje saobraćaja. Kako su nam rekli u GSP, zbog toga su se juče ujutru nanizale kilometarske kolone vozila.

- Novi incident dogodio se u 6.10, a autobus je upao na istom mestu gde je i u četvrtak bio probmem - kažu u javnom preduzeću.

- Pozvana je i policija, koja je oko 7.00 stigla ne mesto incidenta. Oni su i naizmenično regulisali saobraćaj i propuštali vozila, zbog čega je nastao zastoj, posebno iz pravca Smedereva. Potom su došle službe koje su autobus izvukle iz rupe oko oko 8.00 časova. Majtori su potom ponovo sipali zemlju i šljunak i istakli kako zbog lošeg vremena asfalt još ne može da se postavi.

Zbog ove nezgode, čak deset linija GSP bilo je u zastoju, pa su kasnili i po dvadeset minuta na krajnje destinacije. Pojedini koji su krenuli put centra grada odustajali su zbog upada autobusa u loše zakrpljenu rupu. U četvrtak su svi oni iz Grocke, Leštana, Vinče, Kaluđerice i Ritopeka morali peške do Ustaničke ulice, jer je saobraćaj bio kompletno obustavljen do 9.00.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere