ZBOG DOČEKA NOVE GODINE U BEOGRADU IZMENE U SAOBRAĆAJU: Evo kako će funkcionisati pred "najluđu noć"

Novosti online

29. 12. 2022. u 14:07

KAKO se i ove godine u Beogradu na vodi organizuje doček Nove godine na otvorenom, saobraćaj u tom delu grada u subotu, 31. decembra, funkcionisaće po izmenjenom režimu.

ЗБОГ ДОЧЕКА НОВЕ ГОДИНЕ У БЕОГРАДУ ИЗМЕНЕ У САОБРАЋАЈУ: Ево како ће функционисати пред најлуђу ноћ

Foto: Arhiva

Hercegovačka ulica će poslednjeg dana decembra biti zatvorena za saobraćaj od 17 sati i to u delu od Železničke ulice do Buda Bar-a, dok se parking kod Savanove zatvara već od sedam ujutru, navodi se u saopštenju i dodaje da će "Parking servis" uklanjati sva vozila koja se tog dana zateknu na tom prostoru, prenosi Tanjug.

Pešački deo Starog savskog mosta se zatvara 30. decembra u ponoć, dok će sutradan most biti u potpunosti zatvoren za saobraćaj.

Servisna staza Gazele se takođe zatvara 30. decembra u ponoć, navodi se i dodaje da će tokom "najluđe noći" oba mosta biti u potpunosti zatvorena za vreme trajanja pirotehničko - laserskog performansa od 23:58 do 00:06 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RODITELJI OSMAKA IZ ŽELEZNIKA U ŠOKU: Saznali pred put da im deca idu na ekskurziju - destinacija Tara