SNIMANJE FILMA MENJA TRASE GSP: Studentski trg blokiran, promene na ovim linijama

Tanjug

11. 11. 2022. u 00:47

ZBOG snimanja filma "Lančana reakcija" na centralnim beogradskim ulicama, od 12. novembra od 23 do 13. novembra do 4 časa, doći će do izmenjenog režima saobraćaja u zoni Studentskog trga.

СНИМАЊЕ ФИЛМА МЕЊА ТРАСЕ ГСП: Студентски трг блокиран, промене на овим линијама

Foto M. Anđela

U tom periodu potpuno će biti obustavljen saobraćaj u ulici Studentski trg, na delu od Ulice Vuka Karadžića do 1300 kaplara.

Kako se navodi u saopštenju Gradske uprave, povremeno će biti obustavljen saobraćaj u intervalima od 3 do 5 minuta na okretnici linija javnog gradskog prevoza Studentski trg.

Tokom realizacije snimanja u planiranom vremenskom intervalu, vozila sa linije EKO2, u oba smera će saobraćati trasom Kolarčeva - Trg Republike - Francuska - Cara Dušana - Tadeuša Košćuškog i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linije 31, kao i noćne linije 29N, 31N i 33N će izlaziti iz terminusa "Studentski trg" na prvom izlazu, u visini raskrsnice sa ulicom Vuka Karadžića, uz povremenu obustavu saobraćaja od 3 do 5 minuta.

Vozila sa linija 22L, 28 i 41 će biti propuštana prilikom izlaska iz terminusa "Studentski trg" uz povremenu obustavu saobraćaja od 3 do 5 minuta.

Privremeno se ukidaju stajališta "Trg republike", "Studentski trg" u oba smera, "Cara Uroša" u smeru ka Beogradu na vodi i "Kalemegdan" u smeru ka SRC "Milan Gale Muškatirović" za liniju EKO2.

Na izmenjenom delu trase vozila sa linije EKO2 koristiće postojeća stajališta javnog prevoza, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da će za vreme realizacije snimanja biti postavljena odgovarajuća saobraćajna signalizacija, prema elaboratu saobraćajnog obezbeđenja.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a