NESTVARNA SCENA NA DORĆOLU: Muškarac izašao na vrh zgrade - držao se samo za klima uređaj (VIDEO)

Novosti onlajn

07. 09. 2022. u 18:40

SCENA koja ledi krv u žilama viđena je danas u Beogradu na Dorćolu.

НЕСТВАРНА СЦЕНА НА ДОРЋОЛУ: Мушкарац изашао на врх зграде - држао се само за клима уређај (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Instagram(serbialive_beograd

Jedan od slučajnih prolaznika na raskrsnici Francuske i Dušanove ulice ugledao je jeziv prizor. Stariji muškarac je izašao kroz prozor na sims zgrade pridržavajući se samo za klima uređaj.

Kad se povratio od prvobitnog šoka prolaznik je jezivu scenu ovekovečio video snimkom i produžio dalje.

Na žalost na njegovom snimku se ne vidi šta je ustvari radio čovek na vrhu zgrade. Da li je u znak nekog protesta ili očaja "pretio" skokom na beton, ili se samo radi o previše sigurnom serviseru klima uređaja snimljenom na zadatku.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

SAOBRAĆAJKA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: Automobilom se zakucao u stanicu, pa pobegao (FOTO)