NAJBOLJI OTPUTOVALI NA ZAKINTOS: Počelo besplatno letovanje za obrenovačke đake i studente

S.V.

07. 08. 2022. u 23:15

SA koferima u rukama i osmesima na licima, pedeset najboljih maturanata i studenata iz Obrenovca, otputovalo je na grčko ostrvo Zakintos, gde će provesti deset dana. Ovim besplatnim putovanjem nagradila ih je opština Obrenovac, za izuzetne rezultate u školi i na fakultetu.

НАЈБОЉИ ОТПУТОВАЛИ НА ЗАКИНТОС: Почело бесплатно летовање за обреновачке ђаке и студенте

GO OBRENOVAC

Prema rečima Miloša Stanojevića, čelnika ove lokalne samouprave, ovo je četvrta grupa mladih Obrenovčana koja letuje na Zakintosu.

- Prethodne smo slali od 2017. do 2019. godine, ali smo morali da napravimo pauzu zbog pandemije. Međutim, ove godine smo uspeli da ih pošaljemo put Grčke. Ulažemo napor da posvetimo pažnju mladima kako bi ih motivisali da se trude i rade na sebi. Ovo je jedan od načina kako GO Obrenovac to radi i nastavićemo sa ovakvim programima u budućnosti - istakao je Stanojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)