SRBIN ZA 15 MILIONA EVRA KUPIO CEO SPRAT U KULI BEOGRAD: Nije mnogo pitao za cenu, imao je samo jedan zahtev

Novosti online

29. 07. 2022. u 16:35

JAVNOST je tokom posete predsednika Aleksandra Vučića Beogradu na vodi mogla da sazna da je jedan Srbin kupio ceo sprat u Kuli Beograd i za to dao sumu o kojoj većina građana, ne samo u Srbiji, već i u Evropi, može da sanja.

СРБИН ЗА 15 МИЛИОНА ЕВРА КУПИО ЦЕО СПРАТ У КУЛИ БЕОГРАД: Није много питао за цену, имао је само један захтев

Foto D. Milovanović

- Neko je kupio, koliko sam čuo... Ponudio čovek 15 miliona evra za ceo sprat. Samo da ima ceo krug - upitao je predsednik Vučić ministra Sinišu Malog.

- Nešto malo manje za ceo 39. sprat. Naš čovek koji živi i radi u inostranstvu. To je cena negde oko 10.000 evra po kvadratu - potvrdio je Mali da je prodat ceo sprat u Kuli Beograd.

Radovi na Kuli Beograd su i dalje u punom jeku. Fasada je gotova, a ostalo je još da se zastakle terase i da se urade atrijum i završe unutrašnji radovi.

- Svaki dan je 2.500 radnika u Beogradu na vodi. Trebalo bi više, ali nema dovoljno naših radnika. Sve nam je popunjeno - rekao je Vučić.

Stanovi u Srbiji, podsetimo, poskupeli su i do 50 odsto i to za prodaju kao i za iznajmljivanje. Najviše su poskupeli u Beogradu gde se sve više ljudi seli na periferiju, a izdaju stanove u gradu. Cene dižu stranci kojih je sve više.

Tako se jedan stan od 400 kvadrata na Vračaru izdaje za 7.400 evra. Još jedan grad postaje primamljiv za poslovne ljude, a to je Niš. Za najtraženije stanove od 50 kvadrata, koji su do pre tri meseca mogli da se iznajme za 150 evra, sada treba dvostruko više novca. Zakup luksuznog stana košta i više od 1.000 evra.

(Mondo)

BONUS VIDEO: Neverovatan pogled sa "Kule Beograd"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni