PREDSTAVLJAJUĆI SE KAO GEOMETRI I KOMUNALCI: Momak i devojka pljačkaju građane Surčina

Милица Шкорић
Milica Škorić

29. 07. 2022. u 15:04

POLSEDNjIH desetak dana u Surčinu nepoznati mlađi momak i devojka izvršili su brojne prevare uglavnom starijih građana i od njih iskamčili velike svote novca!

ПРЕДСТАВЉАЈУЋИ СЕ КАО ГЕОМЕТРИ И КОМУНАЛЦИ: Момак и девојка пљачкају грађане Сурчина

GO Surčin

Kako je za "Novosti" rekao rpedsednik opštine Stevan Šuša, predstavljaju se kao komunalna milicija, geometri ili popisivači stanovništva.

Sve je počelo prošle nedelje, a izgeda da ovi prevaranti tačno znaju kod koga da odu i pokušaju da izvuku što više novca. Slučaj je prijavljen policiji i oni intenzivno tragaju za kradljivcima.

- Građani nams e svakodnevno javljaju sa pričom da su opljačkani - priča Šuša. - Nepoznati momak i devojka im dođu sa pričom da su opštinska komunalna milicija i da im dvorište nije očišćeno. Tako im kažu da kazna košta 60.000 dinara, ali će im oni naplatiti duplo manje ukoliko im odmah daju novac. Takođe, prate i gde su otišli po novac, pa posle toga odu da provere ima li još para.

Tako je više od deset ljudi ostalo bez svega što su imali u kući, a od jednog sugrađanina uspeli su da iskamče oko 500.000 dinara!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest