POKOSIO PEŠAKA, PA POBEGAO: Bahati vozač naleteo na mladića (27) na trotoaru u ulici Braće Jerković, hitna ga prevezla u Urgentni centar

Š. M.

29. 06. 2022. u 01:02

U NASELjU Braće Jerković u ponedeljak oko ponoći na trotoaru je povređen mladić (27), kada je na njega naleteo automobil! Na svu sreću, prošao je sa lakšim telesnim povredama i u svesnom stanju prevezen je u Urgentni centar na dalje zbrinjavanje.

ПОКОСИО ПЕШАКА, ПА ПОБЕГАО: Бахати возач налетео на младића (27) на тротоару у улици Браће Јерковић, хитна га превезла у Ургентни центар

Sugrađanin je srećom doživeo lakše telesne povrede, Foto Printskrin

Ovaj stravičan prizor zabeležile su i nadzorne kamere, preko kojih je policija došla do tablica vozila koje je izazvalo incident. Kako se može videti na snimku, dva muškarca šetala su pešačkom stazom u Ulici braće Jerković, kada je većom brzinom na jednog od njih iza leđa naleteo automobil. On se takođe kretao trotoarom, sa kog je hteo da se uključi na ovu saobraćajnicu. Posle nezgode vozač je pobegao u nepoznatom pravcu, a organi reda tragaju za njim i očekuju da će brzo biti pronađen i uhapšen.

Sugrađanin je srećom doživeo lakše telesne povrede, Foto Printskrin

Muškarac koji je šetao trotoarom sa povređenim mladićem u čudu je posmatrao ovaj prizor, ali je pribrano odmah pozvao ekipu Hitne pomoći. Lekari su brzo došli na mesto nezgode i povređenog odvezli u Urgentni centar, gde su mu konstatovane lakše telesne povrede. Kada bude uhapšen, muškarac koji je izazvao incident biće optužen za dva krivična dela, ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KRUG OKO SLONARE TRČI 150 MALIŠANA: U zoološkom vrtu na Kalemegdanu u subotu još jedan dečji maraton