POGINUO ELEKTRIČAR: Pao sa bandere, bio je angažovan privatno, Hitna pomoć samo konstatovala smrt

A. Z. K.

28. 06. 2022. u 06:39

U DOBROPOLJSKOJ ulici na Savskom vencu juče oko 16.30 šezdesetogodišnji električar pao je sa bandere i poginuo.

ПОГИНУО ЕЛЕКТРИЧАР: Пао са бандере, био је ангажован приватно, Хитна помоћ само констатовала смрт

Foto I. Marinković

U ovom trenutku nije poznato da li je nesrećnom čoveku pozlilo tokom obavljanja posla ili je preminuo zbog udara visokog napona.

Prema nezvaničnim informacijama, on je privatno došao da odradi posao. Na mesto nesreće ubrzo je stigla i ekipa Hitne pomoći koja je, nažalost, mogla samo da konstatuje smrt. Telo muškarca ležalo je na ulici nekoliko sati nakon nesreće. Na terenu su bili ekipa policije i nekoliko inspektora, koji su obavili uviđaj i ispitali svedoke o svemu što se dogodilo.

Sat vremena nakon tragedije u Dobropoljsku ulicu došla je i ćerka poginulog radnika. Devojka je bila u šoku i samo je ponavljala "tata,tata".

Foto I. Marinković

Žitelji ove ulice na Gradskoj opštini Savski venac rekli su juče da nisu videli kako se dogodila tragedija.

- Došao sam sa posla i video da je policija blokirala ulicu i da ne može da se prođe. Kada sam izašao na terasu, ugledao sam prekriveno telo. Pretpostavio sam da je neki električar, jer su merdevine bile pored tela i neka torba sa alatom. Mnogo mi je žao kada čujem da neko pogine na poslu - ispričao je stanar iz obližnje zgrade.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NAJBOLJI OD NAJBOLJIH: Luksuz koji je neprevaziđen, upotpunjen neverovatnom prirodom i u potpunoj intimi zelenih brdašca Bodruma