OTVORENA LETNJA SEZONA BAZENA NA BANJICI: Predsednica GO Voždovac posebno se zahvalila predsedniku Vučiću (VIDEO)

Promo

25. 06. 2022. u 09:43

POVODOM zvaničnog otvaranja letnje sezone bazena na Banjici predsednica GO Voždovac Ivana Tomić Ilić se obratila prisutnima i poželela srećnu sezonu.

ОТВОРЕНА ЛЕТЊА СЕЗОНА БАЗЕНА НА БАЊИЦИ: Председница ГО Вождовац посебно се захвалила председнику Вучићу (ВИДЕО)

Foto: Promo

Na samom početku ona je istakla da se na prvom mestu i najviše zahvaljuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću jer se poštuje volja naroda i bazeni koji su gradili Voždovčani i koji je građen od novca Voždovčana, vraćen njima.

- Bazeni Banjica su vlasništvo Opštine Voždovac tek 10 meseci! Nepunih godinu! Šta nas čeka od posla?  Mi jesmo rekonstruisali bazene spolja, ali objekat, unutrašnje instalacije i bazeni unutra su netaknuti 30 godina, svakog trena krov može da se sruši, zato nam je neophodna pomoć Grada Beograda.  Ovakav potencijal nema nijedan drugi centar: Bajfordovu šumu, izvorište tople vode od 17 stepeni na samo 60m dubine i 20ak metara od bazena, ogroman parking. Na nama je sada svima da uložimo puno rada: da rekonstruišemo objekat, unutrašnje bazene, da koristimo neštetan izvor grejanja, da uredimo parking, obezbedimo prilaz pešacima sa strane Bulevara oslobođenja.

Građanima od danas od 10 časova želimo dobrodošlicu, da ovde uživaju, da se osećaju lepo i bezbedno, a mi ćemo punom parom i još većim srcem raditi kako smo i obećali celog leta da bazeni budu kako Voždovac zaslužuje. Nekada deluje nemoguće? Da, ali zato ne odustajemo ni na sekund, jer Voždovčanima je bazen Banjica posebno emotivno pa tek poslovno važan. 

Spoj raditi ono što volite - sve je onda moguće. 

Zahvaljujem se posebno Gradu Beogradu i sekretarijatu za imovinu sto su nam vratili i ostalu imovinu parking i teniske terene. Parking ispred sredićemo urgentno jer je nebezbedno za vozače i pešake, a sa teniskim terenima nažalost još uvek je spor u toku. 

Ireni Vujović koja nam je omogućila da učestvujemo na konkursu čime ćemo prestati da se grejemo na štetni i preskupi mazut. RGZ-u u što rešava predmete u korist pravde i Voždovčana Luki Petroviću  i sekretarijatu za investicije jer radi na projektu rekonstrukcije i izvođenja.  Srbija gasu što će pomoći da dobijemo priključke.

Zahvaljujem se svim sportskim klubovima i zakupcima što dele sa nama i dobro i zlo. Čak i posle 30 godina strašnih razmirica Opštine i VK partizan, dolaskom rukovodstva od 2021, oni su naši prijatelji, smatramo da je Banjica njihova kuća i svaki njihov uspeh i neuspeh i naš je.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri