TUKLI BRAĆU ZBOG ZVEZDINE MAJICE: Određen pritvor N. S. I S. M. koji su izazvali incident na stajalištu u Borči

Š. M.

25. 06. 2022. u 09:11

MUŠKARCI N.S.(22) i S.M.(25) odlukom Prvog javnog tužilaštva zadržani su u pritvoru zbog osnovane sumnje da su nedavno napali dva mladića koji su čekali prevoz na stanici u Borči.

ТУКЛИ БРАЋУ ЗБОГ ЗВЕЗДИНЕ МАЈИЦЕ: Одређен притвор Н. С. И С. М. који су изазвали инцидент на стајалишту у Борчи

Foto M. Anđela

Oni se sumnjiče da su u Ulici Ivana Milutinovića od povređenog tražili da skine majicu sa obeležjem Crvene zvezde, a zatim njemu i njegovom bratu zadali više udaraca rukama i nogama u predelu glave i tela.

Kako smo saznali, osumnjičeni su prolazili automobilom pored stajališta u naselju Borča, kada su ugledali momke koji su čekali prevoz. Izašli su iz vozila i prvo tražili jednom od povređenih da skine Zvezdin dres, što on nije hteo da uradi. Tada mu je napadač zadao udarce nožem u predelu podlaktice i naneo mu tešku povredu, dok mu je drugi zadavao udarce rukama. Treće N.N. lice, čiji se identitet još utvrđuje tukao je drugog momka, inače brata oštećenog.

- Jedan od napadača je kod sebe imao i nož - kaže nam izvor upoznat sa slučajem.

- Na stanici su bila dva brata, od kojih je jedan pripravnik u PU Zemun. Nakon napada, osumnjičeni su se automobilom udaljili ka putu za Ovču, ali su operativnim radom borčanske policije pronađeni i uhapšeni. Jedan od povređenih mladića imao je rasekotinu na šaci desne ruke, a drugi razderotinu i ogrebotinu desnog lakta. Napadači su na sebi najverovatnije imali majice sa obeležjem suparničkog kluba.

Foto Tanjug

Oni su posle hapšenja saslušani u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva, gde su u potpunosti negirali izvršenje krivičnih dela, a na teret im se stavlja teška telesna povreda i nasilničko ponašanje. Iz tog razloga, a da ne bi uticali na svedoke, predložen je i usvojen pritvor.

ČESTI NAPADI

NA levoj obali Dunava često su se u prošlosti dešavali napadi i tuče zbog navijačkih obeležja. Takođe, cela naselja prekrečena su grafitima i parolama podrške omiljenom klubu, što je često dovodilo do nemilih scena, uglavnom među pripadnicima mlađe životne dobi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati