NAJLEPŠI BALKON U SIME MARKOVIĆA 9: Izabrane najuređenije zelene površine na Starom gradu

A. V. V.

23. 06. 2022. u 13:39

PRIZNANjE za najlepšu zelenu površinu oko stambene zgrade na Starom gradu u okviru takmičenja "Za zeleniji Beograd" pripalo je dvorištu u Dobračinoj 56a.

НАЈЛЕПШИ БАЛКОН У СИМЕ МАРКОВИЋА 9: Изабране најуређеније зелене површине на Старом граду

Stari grad

Najlepši balkon Starog grada izabran je u Kneza Sime Markovića 9 sa različitim dekorativnim i zelenim biljkama, o kojima se godinama brine Starograđanka Stana Krčmar Naumović. Za najuređenije zelenilo proglašena je bašta kafića "Ljutić" u Stevana Sremca 11.

Zelenilo ispred poslovnih objekata, koji doprinose ukupnoj lepoti opštine Stari grad, za najlepše proglašen je prostor o kojem se brine opštinski Centar za socijalni rad u Gospodar Jevremovoj ulici broj 19a, dok je drugo mesto pripalo Udruženju filmskih umetnika Srbije na Terazijama 26. Pobednik za najuređenije dvorište predškolske ustanove je vrtić "Lipa" u Solunskoj ulici 19.

Pobednici opštinskog takmičenja od matične opštine Stari grad dobili su specijalne plakete i saksije sa ukrasnim šimširima i magnolijama, a dalje će učestvovati u nadmetanju za najuređenije zelene površine na nivou grada Beograda. Završna svečanost na nivou prestonice tradicionalno će biti održana u bašti JKP "Zelenilo-Beograd" na Malom Kalemegdanu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati