DA LI JE I OVO BEOGRAD? Na Savsko šetalište dovukao stolice, vrti prase na ražnju, građani revoltirani (FOTO)

Novosti online

22. 02. 2022. u 22:47

BEOGRAĐANI koji su pre tri dana sunčano pre podne hteli da iskoriste za šetnju Savskim kejom svedočili su nesvakidašnjem prizoru pečenja praseta na ražnju.

ДА ЛИ ЈЕ И ОВО БЕОГРАД? На Савско шеталиште довукао столице, врти прасе на ражњу, грађани револтирани (ФОТО)

Foto: Printskrin

Jedan sugrađanin odlučio je da, umesto na nekom od izletišta, upravo na gradskom šetalištu peče prase na ražnju privukavši tako pažnju prolaznika, koji su alarmirali nadležene komunalne službe.

S obzirom na to da je ovakav prizor neprilagođen urbanoj sredini, ne iznenađuje to što je ponašanje ovog čoveka izazvalo osudu korisnika društvenih mreža.

Kako se vidi na objavljenoj fotografiji pored muškarca se nalaze stočić i stolica, flaše i više čaša.

Stanovnici bloka 70 su na Tviteru objavili da je za remećenje javnog reda i mira odgovoran, prema njihovim saznanjima, izvođač bravarskih radova Miloš P., ujedno vlasnik više splavova u ovom bloku. Oni su pozvali komunalnu policiju, komunalnu inspekciju, policiju, UKP i ostale nadležne kako bi sankcionisali muškarca.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni