STOPIRAN SAOBRAĆAJ NA VIDIKOVCU: Sneg nastavlja da pravi probleme u Beogradu (FOTO)

Novosti online

13. 12. 2021. u 10:49 >> 12:19

SNEG u Beogradu nastavlja da pravi probleme, te se od jutros nekoliko stabala srušilo na automobile.

СТОПИРАН САОБРАЋАЈ НА ВИДИКОВЦУ: Снег наставља да прави проблеме у Београду (ФОТО)

Foto: N. Skenderija

Saobraćaj je stopiran na Vidikovcu, a odsečen je i prolaz ka Zvezdarskoj šumi.

Sva vozila Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd danas su izašla na ulice, a otežano kretanje postoji u delovima grada gde postoje uzbrdice.

Na ulicama je 1.381 vozilo, rečeno je Tanjugu u GSP-u, gde dodaju da su skraćene neke linije.

Teškoće postoje na liniji 57, 505, 84, 612, 504, 507, 94, 54, 502, 25 p, 310.

Klimatolog Vladimir Đurđević rekao je da od četvrtka ili petka počinje ponovo da se pojavljuje šansa za snežnim padavinama.

Možda će vrhunac sledeće epizode biti u subotu, ali ne sa ovako puno padavina, biće ih manje, ne treba očekivati ovakav scenario u narednih pet-šest dana, ukazao je Đurđević.

Sneg koji je počeo da pada juče ujutru najavljuje dolazak prave zime. Iako je do zvaničnog početka zime ostalo nedelju i po dana, veliki sneg je pao i u gradovima. Snega ima na Kopaoniku, Staroj planini, Zlatiboru....

BONUS VIDEO - SLUŽBE NA TERENU: Sneg veje u Beogradu - ovako izgledaju ulice

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

STAV BEOGRAĐANA: Pitali smo građane šta misle o zabrani pušenja u zatvorenom koju traži ministarka Danica Grujičić (ANKETA)