"NOVOSTI" U SAVAMALI: Komunalna i inspektori proveravaju da li gosti imaju kovid propusnice (VIDEO)

J. D.

23. 10. 2021. u 22:32

U SRBIJI su na snagu stupile kovid propusnice, nova mera Kriznog štaba u cilju suzbijanja virusa korona.

НОВОСТИ У САВАМАЛИ: Комунална и инспектори проверавају да ли гости имају ковид пропуснице (ВИДЕО)

Foto: J. D.

Trenutno u klubu Hajp, koji je pun gostiju, komunalna policija i inspektori proveravaju da li gosti imaju kovid propusnice. Gosti su došli pripremljeni i sa adekvatnim kovid sertifikatima koje inspektori očitavaju mobilnim telefonima.

- Vakcinisala sam se i revakcinisala i smatram da su propusnice idealno rešenje da mi koji smo odčučili da se zaštitimo budemo manje izloženi riziku - kaže za "Novosti" Marija Ristić.

Foto: J. D.

Menadžer jednog objekta u Savamali za "Novosti" ističe da su svakog gosta proverili na ulazu.

Inspektori proveravaju i osoblje ugostiteljskih objekata. Goste inspektori proveravaju nasumično i za sada su svi sa validnim kovid propusnicama. Inspektori kontrolišu i objekte u Skadarliji, Beton hali i na Novom Beogradu.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: Kako je porodiljama obolelim od korona virusa?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SAOBRAĆAJKA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: Automobilom se zakucao u stanicu, pa pobegao (FOTO)