Koja su zanimljiva mesta za najbolji novogodišnji provod u Beogradu?

Novosti online

21. 10. 2021. u 09:00

OVA Nova godina definitivno predstavlja događaj koji mnogi sa nestrpljenjem očekuju.

Која су занимљива места за најбољи новогодишњи провод у Београду?

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Bilo da će ona biti dočekana uz čašu piva, delikatnu večeru ili ludu zabavu – mora se obeležiti. U Srbiji, a pogotovo u prestonici, postoji veliki broj mesta na kojima se može organizovati noćna proslava koja nudi predivno iskustvo za sve one koji čeznu za odbrojavanjem, vatrometom, ukusnom hranom i pićem. 

Kakav može biti doček Nove godine u Beogradu 

Mnogi će poželeti da rezervišu nezaboravnu večeru na obali reke Save i Dunava, iskusiti živahnu žurku uživajući u raznolikosti pića ili svoje vreme provesti na Trgu Republike uz donošenje novih odluka. Kada je u pitanju novogodišnji provod, u Beogradu ne postoji mesto koje nije zahvatila praznična čarolija. Postoji pregršt zanimljivih dešavanja. Tu su razne manifestacije na otvorenom, poput „Beogradske zime“ i koncerata na kojima estradni umetnici prave spektakl. Doček Nove godine u Beogradu moguće je provesti u mnogobrojnim klubovima, elitnim restoranima, hotelima, splavovima ili pivnicama. 

Oni koji žele da za novogodišnju noć uživaju u živoj muzici, svakako mogu odabrati neki od poznatih splavova. Iznenadiće ih fenomenalna lokacija i raspevana družina. Za ljubitelje nešto luksuznijeg ambijenta i svečane večere, moguće je postati gost restorana sa spektakularnim pogledom na panoramu Beograda. Ovakav doček Nove godine u Beogradu sigurno će ostati u predivnom sećanju. Kada su u pitanju ljubitelji tradicionalnosti i komfora, ali i neograničene konzumacije piva , Novu godinu možete provesti  u lokalnim pivnicama. 

Zašto je pivnica idealan izbor za doček Nove Godine

U Beogradu postoji mnoštvo pivnica u kojima je moguće imati kvalitetan provod, i to u tradicionalno uređenim ambijentima, komfornoj atmosferi i duhu boemstva. Meze na stolu, čaša omiljenog piva u ruci i dugo očekivana proslava. Za sve one koji istinski vole kiselkasti ukus piva  - pivnica ne može a da ne predstavlja savršeno mesto za doček Nove godine. Čuveni napitak pretvara i najobičnije veče u dobru zabavu koja privlači strance širom sveta. A oni kojima odgovara internacionalno druženje – ne trebaju propustiti rezervaciju. 

Osim velike količine piva, u samom srcu prestonice - pivnica, bilo da je to ona na Vračaru ili na uglu ulice Vojislava Ilića, mnoge će oduševiti sa vrsnim muzičarima. Od turbo folka pa sve do panka i metala. Pored širokog spektra muzike, tu su najrazličitiji brendovi piva, od točenih pa do flaširanih. Ali i pristupačne cene, za svačiji džep. 

U koju god pivnicu da odete – nećete pogrešiti. Uživaćete u kvalitetnom pivu i najboljoj atmosferi u gradu. No, nakon noćnog života, potrebno je otići u spa centar, opustiti se i podmladiti kožu. Mnogi to čine sa biorevitalizacijom lica. 

Kako biorevitalizacija lica podmlađuje kožu nakon noćnog provoda

Treba imati u vidu da Nova godina sa sobom osim dobrog provoda može doneti manjak hidratacije kože usled prekomernog šminkanja, zagušljivog prostora kroz koji se probija duvanski dim i velike količine alkohola. Kožu lica, vrata i dekoltea nakon provoda moguće je oporaviti i u potpunosti regenerisati. A kako? U spa centru, biorevitalizacija lica da će koži neophodnu elastičnost i poboljšati njenu boju čineći je znatno svežijom. Uz to, biorevitalizacija lica sprečiće opuštenost i produbljivanje bora. A podmlađivanju mogu pribeći i muškarci koji bi voleli da održe mladolikost i lepotu. 

Bilo kako bilo, nakon glamurozne večere, pevanja omiljene pesme uz čašu piva ili vina, po koje suze radosnice, ali i umora – ne zaboravite da zakažete tretman. Biorevitalizacija lica možda će spasiti svakog ko ne želi da pokaže znake nenaspavanost i voli da izgleda sveže. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!