NOĆ U BEOGRADU: Najviše je javljali hronični bolesnici, Hitna pomoć intervenisala 113 puta

Tanjug

12. 09. 2021. u 07:21

HITNA pomoć je u Beogradu noćas intervenisala 113 puta, od toga 14 puta na javnom mestu, a najviše je bilo poziva od hroničnih bolesnika - srčanih i astmatičara.

НОЋ У БЕОГРАДУ: Највише је јављали хронични болесници, Хитна помоћ интервенисала 113 пута

Foto: N. Karlić

- Imali smo mnogo poziva od hroničnih, kao i sedam poziva vezanih za kovid. Ljudi koji su zvali zbog korona virusa prebačeni su u trijažne centre u Zemunsku bolnicu ili na Infektivnu kliniku - rečeno je Tanjugu iz ove službe, dodavši da je bilo i 28 interkliničkih prevoza.

Kako su dodali iz Hitne pomoći, dogodila se i jedna saobraćajna nesreća, koja nije do kraja razjašnjena, jer je poziv uputio čovek u alkoholisanom stanju.

- Kada smo došli na mesto nesreće, čovek nije imao nikakve povrede, ali je tvrdio da ga je udario automobil. Prevezli smo ga u Zemunsku bolnicu - zaključuje se.

BONUS VIDEO - TEŽAK UDES U ŠIMANOVCIMA Šleper se zakucao u automobil

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SAOBRAĆAJKA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: Automobilom se zakucao u stanicu, pa pobegao (FOTO)