NOVI NAMET ZA BEOGRAĐANE: Još jedna stavka na računima "Infostana", evo i od kada

G. N.

09. 09. 2021. u 18:46

"BEO čista energija d.o.o." naplaćivaće zasada uslugu odlaganja otpada, koju trenutno pruža. Kada postrojenje za preradu komunalnog otpada počne sa radom, sugrađani mogu da očekuju na računima za "Infostan" još jednu stavku i samim tim, veći namet. Ova novina, međutim, ne bi trebalo da se dogodi pre kraja naredne godine.

НОВИ НАМЕТ ЗА БЕОГРАЂАНЕ: Још једна ставка на рачунима Инфостана, ево и од када

Arhiva

Ovo objašnjavaju iz "Beo čiste energije", a povodom izmene stavki na računima za objedinjenu naplatu komunalnih usluga, odnosno promene da se stavka "odnošenje smeća" deli na "sakupljanje i transport komunalnog otpada" i "odlaganje komunalnog otpada".

- Kada bude puštena u rad elektrana na komunalni otpad krajem sledeće godine, "Beo čista energija" će prema ugovoru o javno-privatnom partnerstvu naplaćivati Gradu potpune usluge tretmana i odlaganja komunalnog otpada - kažu u preduzeću. - Do tada, a od 2. avgusta, sa početkom pružanja usluga odlaganja otpada na novoj sanitarnoj deponiji, "Beo čista energija" naplaćuje Gradu usluge odlaganja otpada.     

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NOVI KRUG IDEJA: Kompanija Mozzart pokreće treći ciklus startap programa Univerzum