SREĆOM NIKO NIJE POVREĐEN: Vatrogasci uspešni u gašenju, požar u Bulevaru Milutina Milankovića lokalizovan, dima sve manje (VIDEO)

A. M.

17. 06. 2021. u 22:04

PRAVA drama izbila je večeras u Bulevaru Milutina Milankovića, oko 21 čas, kada je, posle nekoliko eksplozija izbio ogroman požar u nehigijenskom naselju.

СРЕЋОМ НИКО НИЈЕ ПОВРЕЂЕН: Ватрогасци успешни у гашењу, пожар у Булевару Милутина Миланковића локализован, дима све мање (ВИДЕО)

Foto: Printskin

Ubrzo su se na mesto gde je izbila vatrena stihija uputili vatrogasci, a plamen je sa osam vozila gasilo 27 pripadnika Vatrogasne ekipe MUP.

Kako saznaju “Novosti” svi Romi iz nehigijenskog naselja su dobro, svi su spasli i povukli ka Bulevaru Milutina Milankovića, u park Poreske uprave koja je na uglu sa Tipičnim bunarom.

Gotovo sve kuće su izgorele jer su se u dvorištima nalazile hrpe kartona i sekundarnih sirovina koje su bile lako zapaljive. I same kuće su bile sklepane od dasaka i buknule su za tili čas.

Niko nije povređen niti prevezen kolima hitne pomoći.

Normalizovan je i železnički saobraćaj, a policija vrši uviđaj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NOVI KRUG IDEJA: Kompanija Mozzart pokreće treći ciklus startap programa Univerzum