КОСОВСКА КАМЕНИЦА
ЈОВИЋ Бранко (70), село Чараковце, масакриран ударцима секире по глави 26. фебруара 2001. године у својој кући заједно са женом Савитом, Н.Н. супруга председника општине Косовска Каменица, убијена приликом бомбашког напада Шиптара на њихову кућу, Н.Н. (46) из Каменице, убијена 13. септембра 2000. године куршумима које је испалио један Шиптар, Декић Зоран (32), убијен у селу Гризме код Каменице од Шиптара који су отворили ватру на четворо Срба у колима, Марковић Сретен из Каменице, убијен на Бадњи дан из пушке.

КОСОВСКА МИТРОВИЦА
ВасиЋ Сава и Николић Саша (1968) из Свињара, убијени 23. 6. 1999. на Баиру у Косовској Митровици рафалима испаљеним на њихово возило, Недељковић Ђурђа (65), нађена мртва поред пута у селу Рудник, у атару општине Србица (претходно усмрћена ножевима у стану а затим избачена из возила), убијена три мушкарца српског порекла, чија су тела војници КФОР допремили 13. и 14. 10. 1999. у капелу митровичке болнице, Јоковић Бојан (20) из Лепосавића, убијен од белгијских војника КФОР приликом протестног окупљања Срба, Младеновић Трифун (46), угушио се од сузавца који је КФОР на истим протестима бацио у Лепосавићу на Србе,
Николета Вукојичић (62) из Зубиног Потока, угушила се 19. априла 2001. у селу Зупче када је КФОР бацио јак сузавац, Н. Н. мушкарац српског порекла, чије су тело војници КФОР допремили у капелу митровичке болнице 14. 10. 1999. године, Н. Н. мушкарац стар између 45 и 50 година, нађен мртав 25 километара низводно од Митровице, Н. Н. мушкарац, убијен 1. 12. 1999. код стадиона, тело донето у Приштину на обдукцију, Н. Н. Српкиња, старија особа и Н. Н. Српкиња такође старија, страдале у Митровици приликом масовног напада Шиптара на северни део Митровице 3. и 4. фебруара 2000. године.
Миловић Дејан (35) из Звечана, убијен од данских војника КФОР на Ђурђевдан 6. маја 2001. године код села Зупче, Младеновић Драган (45), радник Трепче из Кориље, убијен на својој њиви док је скупљао сено, Антоновић Војислав (1958) из Звечана, нестао и нађен убијен у околини Србице.

ГОЈБУЛЈА - ВУЧИТРН - БАБИН МОСТ
МиловановиЋ (Момчила) Мирко (1973) из Гојбуље и Ђорђевић (Николе) Миладин (1953) убијени из заседе, рафалном паљбом, док су били у својим колима на улазу у Ново Село, Шпирић (Спирић) Мирослав из Вучитрна убијен од припадника УЧК при обијању његовог стана и покушаја Албанаца да се насилно уселе.
Данчетовић Павле (45) убијен у селу Бањска док је радио на њиви, Н. Н. неидентификовани Србин избачен 16. 10. 1999. из црвеног аутомобила марке “кадет” у селу Штитарица код Вучитрна, претходно убијен са три хица, Трајковић Милутин (30), Бабин Мост, изрешетан пред својом радњом, преминуо на путу за болницу.

ПОДУЈЕВО
МировиЋ Слободан, убијен 23. јуна 1999. године, Живковић Сретен из села Ливадице, убијен, Лазовић Драгојла (79), нађена мртва у корову иза своје куће у селу Лужанима, Воротовић Рада из Подујева, убијена у камиону са стварима кад је у пратњи КФОР кренула да се исели с Косова, Сарић Марко из Подујева, убијен када је из свог села Тачевци кренуо у суседно албанско село Метоију да купи нафту и цигарете (тело му нађено у селу Крпимеј).
Митровић Миодраг из Милошева, заустављен с возилом на путу ка Подујеву и устрељен у оближњој шуми (случај КФОР-у пријавио Албанац који је путовао с њим), Н. Н. Српкиња (74) из Црне Горе, убијена хицима које је на њу испалио Шиптар на прагу њене куће у селу Горња Река (последња Српкиња у том крају), Мићуновић Душан (70), из села Трпеза код Куршумлије, убијен од Шиптара на самој линији Косова и копнене зоне док је чувао овце.

ПРИЗРЕН
ЛукиЋ Харитон (Радослав), рођен 1959. у Луковачкој Реци код Куршумлије, калуђер у манастиру Светих Арханђела код Призрена, киднапован у лето 1999. а тек 12. новембра 2000. НЈегово тело предато је Српској цркви и сахрањено у манастиру Црна Река на монашком гробљу (идентификован на основу слике у мантији), Веселиновић Славко, убијен у Призрену 13. јуна 1999. од војника немачког КФОР пред хотелом “Теранда” наочиглед света, Пучковић Босиљка (60), нађена убијена у свом стану у насељу Ортакол у Призрену.
Цуцуровић Милорад (82), професор математике у пензији, убијен у свом стану од Шиптара који су његову жену Хрватицу обесили у подруму, Јовановић Крста и његова супруга убијени у свом стану 26. 7. 1999. године, Бабарогић Чеда (95) и супруга Олга (75) убијени у својој кући више Саборне цркве (Чеда нађен с размрсканом главом, супруга избодена ножем).
Нешић Јездимир из Призрена и Нешић Ђурка, заклани у својој кући 12/13. 8. 1999. године, Шурдић Драган (1962), радник призренског Водовода, нестао, тело касније пронађено, Поповић Ратко, убијен у Призрену пре 10. 8. 1999, Митић Станислав (65) и Митић Јованка (60), и Јовановић Радован (63) из село Мушутиште, убијени и спаљени у својим кућама.
Божовић Светлана и њена ћерка, убијене у својој кући у Мушутишту, Красић Винко из Призрена, убијен у свом стану (жена шест дана није могла да га сахрани и сишла с ума од несреће), Крстић Раде, апотекар из Призрена, по сведочњу Мирослава Тодоровића убијен, Стаменковић Марица, Филиповић Панта, Симић Илија, Чепић Божидар - сви из Призрена - убијени, Радивојевић Никола (60) из Призрена, нестао, тело му касније пронашао КФОР, Мирчевић Витко и Крстић Н. (супруг Слободанке Крстић) убијени у Призрену 2. 8. 1999. године.
Недељковић Драгица из Штрпца, убијена у колима из снајпера на путу Бујановац - Гњилане, Марковић Стојадин (75) из Призрена и супруга Рада (75) нађени убијени 20. 8. 1999, пуцали су им у главу, Миловановић Јован из Призрена, убијен, његов леш нађен у селу Ландовици код Призрена, Станић Милан из Призрена, измасакриран 7. 8. 1999. године, Ракић Босиљка (60), нађена измасакрирана у подруму своје зграде у насељу Ортакол, Николић Николета (65) убијена зато што није хтела да напусти своју кућу, Стојаковић Зоран (1959) из Призрена, убијен приликом покушаја да оца и мајку евакуише у Србију, Јанковић Дејан (22), из Призрена, нађен мртав испред своје куће, Тепић Божидар, из Призрена, убијен.
Станковић Борка (33), убијена у свом стану у Карађорђевој улици, Андрејевић Жарко и Н. Н. возач “ладе” убијени од немачког КФОР ипред хотела “Теранда”, Димић Лела и њена шестомесечна ћерка Зорица запаљене у кући јер се нису одазвале на информативни разговор у штаб УЧК.
Н. Н. неидентификована жена стара 33 године, нађена мртва у селу Ландовици, старица Н. Н. заклана у Сувој Реци заједно са још једном старицом, Талић Мирко (70) и Јованка (65), из Штрпца, убијени 5. јула 1999. године, Марковић Стојадин (75) и Рада (75) нађени мртви у Призрену с прострелним ранама на телу.
У Селу Дојнице, изнад Призрена које су спалили Албанци 27. јуна 1999. војници КФОР пронашли пет лешева, али према сведочењу Мирослава Тодоровића објављеном у “Вечерњим новостима”, убијено је шеснаесторо: Трифун, Наталија, Богдан и Живка Стојковић, Тома и Момирка Радивојевић, Јефта и Босиљка Спасић, Чеда и Марија Антић, Милица, Славица и Власта Стевановић, Васиљка Николић, Драга и Срећко Ђекић.
Томић Десанка из Призрена, тело нађено без главе на градском гробљу у Призрену, пси луталице већ га били растргли, Стојковић Вита (56), из Призрена, тело му пронађено у речном кориту Бистрице, Стојановић Владимирка (62), из Призрена, пронађена мртва у својој гаражи у насељу Ортакол, Јовановић Драган (29) из Београда, убијен августа 1999. године, Јокић Здравко (67), Призрен, убијен августа 1999. године, Борка Стојановић из Призрена, убијена у свом стану убрзо по доласку КФОР-а ( у кући остало само шестомесечно унуче које су Срби касније збринули),Стојановић Милорад из Призрена (1925) и супруга Живка, киднаповани - тела им пронашао УНМИК у Великој Хочи, Ана Такић, дете од шест година,киднапована с дедом Веселином Такићем - КФОР нашао измасакрирано дете са одсеченом руком.
Сава, српско дете, убијен 1999. године, Н. Н. из Македоније, убијен у Призрену, Н. Н. Србин, такође убијен у Призрену, тело му нађено на Бадњи дан 6. јануара 2000. године, две жене - избеглице из Крајине, убијене на Божић 7. 1. 2000. године кад су пошле на службу у Саборну цркву, Ристановић Момчило (1940), село Дојница, одведен из куће на силу и убијен - његово тело са 150 других Срба нађено на Новом гробљу код Суве Реке, Пумпаловић Момчило и Пумпаловић Сребренка, киднаповани и према УНМИК-у убијени.
(НАСТАВЛЈА СЕ)