Желите да имате витку линију, али и да побољшате сексуални живот? - Вежбајте!

З.О.Ј.

16. 06. 2020. у 11:50

Желите да имате витку линију, али и да побољшате сексуални живот? - Вежбајте!

Фото Depositphotos

Генерално, вежбање утиче и на добро расположење, јер кроз тело шаље плиму ендорфина
ВЕЖБАЊЕ чини чуда за либидо жена. Здрав начин живота употпуњен физичком активношћу на њих делује као афродизијак. Жене које вежбају брже се узбуде, лакше и чешће доживљавају врло интензиван оргазам, показало је истраживање на Универзитету Флорида.

- Објашњење оваквог понашања веома је једноставно. Вежбање, заправо, побољшава укупну циркулацију, што значи и у гениталној зони. Током тренинга активирају се и хормони који управо делују позитивно на либидо, ослобађају особу стреса, буде већу сексуалну жељу и веће уживање. Вежбање помаже да се синхронизују ум и тело, омогућавајући потпуну усредсређност на уживање. Када је време за секс свет престаје да постоји, што је иначе тешко постићи, а да се ипак, без обзира на узбуђење, не размишља о неком од текућих проблема - истакла је др Тина Пенхолоу, руководилац овог специфичног истраживања.

Оргазам, који је, иначе, за одређени проценат жена недостижан, захваљујући вежбању постаје могућ. Осим тога, жене које вежбају осећају се пожељније и сексепилније, што је од пресудне важности за уживање у сексу. Вежбање, генерално утиче на добро расположење, јер кроз тело шаље плиму ендорфина и, наравно, буди сексуалну жељу.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Niko

17.06.2020. 11:03

Leskovacki voz ili sex, naravno leskovacki voz... Na gladan stomak se nista ne radi