Посматрајте га у кревету: Шта можете да сазнате о мушкарцу анализом положаја док спава

С. Б.

четвртак, 21. 05. 2020. у 14:50

Посматрајте га у кревету: Шта можете да сазнате о мушкарцу анализом положаја док спава

Depositphotos

Ту, на кревету поред вас, лежи читава прича о његовим успесима и поразима

ДА бисте сазнали какав је ваш муж или дечко, посматрајте га док спава. Ту, на кревету поред вас, лежи читава прича о његовим успесима и поразима.

- Ако лице дубоко загњури у јастук, то значи да је већ испланирао цео живот, али и да је велики паничар. Спава ли увек чврсто затворених уста, то упућује на закључак да је дубоко у себи огорчен и бесан. Стога се баците на посао и откријте зашто је такав.

- Мушкарац који се сакрива испод јоргана је повучен, а и технике завођења су му стране. Истовремено, има много пријатеља који уживају у његовом друштву. Каткад је толико исфрустриран да би желео да побегне од свега и свакога.

- Уколико спава у згрченом положају, тако да му руке додирују колена, а да се брада ослања на груди, установићете да је дубоко у себи несрећан. Ипак, ако тако спава само повремено, немојте да паничите, јер је то само показатељ да је веома несигуран у себе.

- Мушкарац који спава тако да се разбашкари по целом кревету има снажну личност и воли да све држи под контролом. Он у животу нема много недоумица, нити је несигуран. С лакоћом мења радна места и стиче нова искуства. Мана му је што је понекад превише себичан, али будите стрпљиви - с временом ће вам показати да уме да буде пажљив и саосећајан.

- Спава ли право попут свеће, то значи да пуца од самопоуздања и позитивне енергије. Ниједан проблем за њега није превише озбиљан и нерешив. Каткада вас може изнервирати што сматра како је у свему најбољи, најлепши и најпаметнији, а понекад што превише ради па због посла занемарује и вас и пријатеље.

- Уколико и сада спава са омиљеним плишаним ликом из детињства, значи да је реч о веома брижној особи, најсрећнијој када је окружена вољеним људима. Он обожава да буде у центру пажње, али му то нико не замера јер је веома драга и несебична особа.