МУШКАРЦИ су најсрећнији у 37. години, јер су тада задовољни у свим аспектима живота (посао, љубав, породица), потврдила су многобројна истраживања. Али, британски "Дејли мејл" је отишао корак даље и открио још неке занимљивости о јачем полу.

Судбоносно "да" најчешће изговоре у 32, а годину дана касније добију прво дете, први посао налазе у просеку у 21. години, током живота мењају радно место шест пута, на боловању проводе 125 дана и бар једном доживе романсу на послу.

Са 23 године најчешће положе возачки испит (48 одсто њих из првог покушаја), у 29. највише уживају у сексу, а годину дана касније већ имају проблем са пивским стомаком. Са 35 година мушкарци озбиљно брину о свом изгледу, а највише их мучи ћелавост која је наследна код око 40 одсто припадника јачег пола. На почетку пете деценије мисле да више нису привлачни женама и тада се боре са кризом средњих година. Лепши пол сматра да су мушкарци сазрели тек са 43 године, када се суочавају и са првим разводом, а у 49. најчешће варају. Са 50 година мушкарци доживљавају пословни врхунац и највише зарађују.