Клер Далтон била је сигурна да је упознала мушкарца својих снова. Након три и по године и веридбе девојка је била спремна да изговори судбоносно "да". Онда се све срушило недељу дана пре венчања.

Како каже, тада је сазнала истину о свом несуђеном супругу. Није желела да залази у детаље, али на Фејсбук групи "Love What Matters" објаснила је који је био главни разлог да га заувек избрише из живота.

"Ја сам она девојка која је шест месеци носила прстен на руци. Она девојка која је испланирала венчање да би недељу дана сазнала да је све била лаж", написала је.

Клер је написала да није имала појма о тајни коју је њен вереник крио и "која се косила са њеним поимањем чисте и искрене љубави вођене Божјим законима".

Клер је узела вереников мобилни и видела шта је тражио на интернету. Како она тврди, свега неколико сати раније њен заручник је гледао порнографски садржај. На његовом мобилном видела је "неколико отворених прозора с болесним и уврнутим идејама о томе како жена треба да изгледа".

"Три речи у простору за претраживање промениле су све. Све се променило кад сам прочитала те речи. Питала сам га зашто је то тражио, гледала сам га, надајући се логичном објашњењу", написала је.

"Било ми је мука. Најхладнија ствар коју сам доживела био је поглед у лажљиве очи човека којег само волела, док су му с усана силазиле лажи. Знао је да је све то лаж, али из неког разлога наставио је гледа у очи жени коју је наводно волео и наставио је да је лаже. Нисам знала колико хладан човек може бити", написала је.

На крају јој је признао да има проблем са зависношћу о порнографском садржају, а Клер му је показала где су врата.

"Напали су ме на интернету због моје религије, личности, вредности, ума, писања, искустава, снова и свега што су људи могли да смисле шта није у реду са мном", пожалила се девојка која припадаја религијској и културној групи Мормона.

"Нападају ме да сам напустила мужа. У праву су. Али кад неко наруши Божје законе, нема оданости. Нити љубави. Пошто нисмо били у браку није био мој посао да га поправљам. Он сам себе треба да поправи. Већ смо послали 300 позивница за венчање. Морали смо да зовемо људе и да им кажемо да је венчање отказано", открила је.

"Не постоји ништа природно, нити нормално у гледању порнографије. Рећи да сви мушкарци гледају такав садржај значи да тврдите да је свим мушкарцима самозадовољавање важније од њихових жена, ћерки и других људи које воле", закључила је.