Желите да стално мисли на вас? Имамо 10 једноставних начина!

Новости Онлине

25. 01. 2020. у 23:46

Желите да стално мисли на вас? Имамо 10 једноставних начина!

Илустрација Фото Depositphotos

Жене врло често мисле да их мушкарци довољно не воле, да не мисле о њима и да им током дана не недостају
ОНИ који покушавају да изграде партнерске односе са својим најдражим ће доказати да је то тежак посао који захтева пуно љубави, стрпљења и напора. По правилу, жене су емотивније од мушкараца. Оне стално прате све „пропусте“ свог партнера и никада им није доста пажње и љубави. Зато жене врло често мисле да их мушкарци довољно не воле, да не мисле о њима и да им током дана не недостају.

Иако то није сасвим тачно, ми ћемо вам помоћи да решите овај проблем. Предлажемо десет једноставних начина који ће учинити да ваш партнер стално мисли на вас. Пробајте барем један од њих и нећете дуго чекати резултате!


1. Намерно оставите своје ствари за собом
Покушајте овај трик. Оставите своје ствари у његовом стану или колима. Можете оставити поруку, своју наруквицу или наушницу. Када погледа ове мале ствари, он ће помислити на вас и време које сте провели заједно.


2. Лични простор је важан
Ако се виђате често, нормално је да му нећете недостајати. Зато је потребно дати партнеру лични простор. Дакле, похађајте курсеве језика или часове јоге, идите у куповину са својим пријатељицама или слично.


3. Нека чека
Не би требало одмах да одговорите на његове позиве и поруке. Па, то не значи да треба чекати сатима пре него што одговорите, али биће у реду да сачекате неколико минута пре него што пошаљете поруку. На тај начин ћете га „натерати“ да мисли на вас.


4. Успорите ствари
Веома често људи воле када се односи брзо развијају. Међутим, ако приметите да ваш вољени желе све одмах и сад, требало би да успорите ствари. Требало би да га упознате и боље разумете. На тај начин ће једва чекати време које ће провести са вама.


5. Парфем
Мали трикови такође ће вам помоц́и да постигнете свој циљ. Можете користити свој парфем како бисте учинили да мисли на вас. Требало би да буде јединствен и деликатан, и када он осети овај мирис где год да је, он ће помислити на вас.


6. Додајте неку мистерију
То значи да не би требало да будете као отворена књига за њега. Додајте мистерију и не говорите све о вама на првом састанку. На тај начин ћете учинити да жели да вас поново види и боље упозна.


7. Авантуре
Врло често мушкарци желе да буду једина особа са којом ће његова партнерка проводити време. Зато треба да проведете време и имате авантуре не само са њим, већ и са својим пријатељима. Знаће да се забављате са другим људима и недостајећете му.


8. Покажи мало интересовања за некога (или нешто друго)
По правилу, мушкарци желе да њихове жене припадају само њима. Зато је пожељно да га учините мало љубоморним. Можете му рећи да желите провести неко време на часовима. Међутим, пазите да не претерате, све треба учинити умерено.


9. Изгледајте лепо
Када идете на састанак са њим, потрудите се да изгледате сјајно. Носите нешто елегантно, средите косу и не заборавите на шминку. Памтиће ваш невероватан изглед дуго времена.


10. Покажите да имате понос
Проведите време са њим, кувајте за њега нешто укусно, забавите се и разумите га, али покажите му, да имате понос и достојанство. На тај начин ћете учинити да жуди за вашим друштвом и пажњом.


Женски магазин

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације