МУШКО - женски односи одувек су енигма, али понекад неко понашање има своје оправдање. Неких када је реч о јачем полу, односно зашто мушарац не зове на други састанак, али наставља комуникацију са вама?


Одлучио је да предахне
Да, такође знамо да најчешће такве паузе предузимају они који се не усуђују директно да кажу да је веза готова. Али, пошто је они још нису започели, разлози за успоравање могу бити веома разнолики. Можда жели да направи изненађење поводом другог састанка, али још не зна шта да вам поклони или само жели да схватите колико ће заједнички бити ваши интереси док се потпуно не заљуби у вас.


Превише је зависан од друштвених мрежа и апликација за упознавање
Психолози кажу да се то претворило у прави проблем оба пола у доби од 18 до 45 година - могућност стицања нових познанстава на друштвеним мрежама. Редовно одржавање онлај флертовања за многе ствара илузију да увек могу да пронађу другог потенцијалног партнера, према томе, не вреди журити са стварима. Таквог „зависника“ можете разликовати већ на првом састанку - највероватније да неће избацити омиљени геџет из руку, или ће да разговара о томе како је имао претходне изласке са девојкама из апликације на којој су се упознали.


Плаши се да вам се није допао
Мушкарац може да пристане на „добровољну зону пријатеља“ ако сумња да девојка неће желети да настави састанак на романтичан начин. У таквој ситуацији, одржавање комуникације без позивања на састанак, али уз позиве или преписку, за њега значи начин да сачека прави тренутак.


Он је радохоличар
Човек који није имао озбиљну везу већ неко време често урања у изградњу каријере толико да су му послови планирани за наредне недеље. Ако се нађе у таквој ситуацији, мораћете се наоружати стрпљењем и чекати тренутак када ће бити могуће заказати други, трећи и све наредне састанке.


Сувише је стидљив
Неизвесност у осећањима и реакције такође може бити изазвано чињеницом да ваш потенцијални партнер пати од прекомерне стидљивости. Да, понекад ова „болест“ погађа и момке који споља изгледају самоуверено због ведрог изгледа и вртоглаве каријере! Бојећи се одбацивања он купује време, истовремено покушавајући да открије како се осећате због њега.


Аутор: Женски магазин