Да ли је мушкарац ваших снова рођен баш у неком од ових хороскопских знакова?

Иако кажу да је љубав слепа, ми не бирамо у кога ћемо се и када заљубити, али посебну пажњу треба обратити када се ради о ова 3 хороскопска знака.

ВАГЕ

Због своје неодлучности и превелике жеље да оставе добар утисак на све око себе, Вага је изузетно склона флерту. Веома су страствене, али истовремено у облацима, сањају о вечној љубави која ће остварити све њихове фантазије. Због тога често доживљавају благо незадовољство тренутним партнером, а то у комбинацији са тим да лако купују ласкање може довести до непријатних ситуација.

ОВАН

Ватрени знак Зодијака познат је по својој страсти и расположењу. Овнови су познати као страствени љубавници, за које је сексуална страна везе врло важна. Није им лако када треба да уплове у везу, а брак им се чини као добровољни затвор. Лако варају своје партнере кривећи либидо, па траже нове везе и тако повређују своје партнере.

СТРЕЛАЦ

Још један ватрени знак који не може замислити свој живот без сексуалних авантура. Стрелци су познати по бројним љубавним авантурама и слободном моралу, али њихове издаје не воде само емоције већ и пожуда. Прељубау не сматрају нечим неморалним - за њих је то најчешће хитни поступак задовољавања. Људи рођени у овом хороскопском знаку брину о свом изгледу, а њиховом шарму је тешко одолети.


(Телеграф.рс)