Мушкарци који нису за брак: Ево како да не направите погрешан брачни избор

Т. Л.

29. 11. 2019. у 12:10

Мушкарци који нису за брак: Ево како да не направите погрешан брачни избор

Depositphotos

Како да по изгледу препознате да ли је мушкарац идеалан супруг или не

ЈОШ 1923. године Рејнхолд Герлинг је написао књигу "Мушкарци за које се не треба удавати - савети и опомене", поручујући дамама како да избегну погрешне брачне изборе.

Герлинг је био прилично директан и оштар, па је тако нагласио да су на цени мушкарци чврстог карактера, а да се они препознају по широком и високом носу, краткој горњој и напред испупченој доњој усни. За избегавање су они "коврџавог" носа, јер су склони блудничењу, док су разроки лажљиви. Али није био благонаклон ни према момцима умиљатог погледа.

- Обично му је на језику мед, а на срцу отров. Види у туђем оку трн, а у своме не види балван. Девојка не сме да се поводи за чаробним љубавним изјавама, јер су варљиве и пролазне, већ мора да будно мотри шта се иза тих речи крије - саветује Герлинг.

Нормално ухо, додаје аутор, означава и нормалан карактер, као што ненормална форма указује на проблематичност.

За боре каже да су оличење човекове душе, па су тако дуге у косим линијама одраз племенитости, а кратке показују склоност ка "неваљалству".

Важно је проучити и рукопис мушкарца, јер је он по Герлингу најважнији одраз његовог карактера. Слова откривају да ли је мушкарац ласкавац (ако су неправилна) или има чврст карактер о који ће се разбити сваки камен (уколико су јасна).

Герлинг је на крају саветовао дамама да се не ослањају на мишљења пријатељица, јер оне не могу да испитају и прозру карактер мушкарца за кога нису заинтересоване.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Na koga mislim? :)

29.11.2019. 12:25

Niko me nikada nije bolje izanalizirao nego ovaj doktor, ja sam vam ljudi jedan veliki nevaljalac!

StralE

29.11.2019. 17:10

Jel to njega ruznog i prgavog nijedna nije htela pa je napisao ovo iz revolta? Kao da slusam feministkinje kako blate muskarce...Lepo kaze Merlin kad covek voli zenu.......Kada nema ljubavi,zdravlja i novca sve ostalo je dzaba...

Stari Srbin

29.11.2019. 17:34

kupis SP4 I ostavis na sto. Ukoliko ga muskarac(dete) raspakuje ostavis mu SP4 i pobegnes.