Мушкарци, обазриво са комплиментима: Даме их често тумаче погрешно

З. О. Ј.

субота, 16. 11. 2019. у 18:25

Мушкарци, обазриво са комплиментима: Даме их често тумаче погрешно

Depositphotos

Иако мисле најбоље, често се мушке речи претворе у неочекивану супротност

МУШКАРЦИ би требало да су веома обазриви у дељењу комплимената дамама. Иако мисле најбоље, често се њихове речи претворе у неочекивану супротност. Истраживања су показала да тек половина жена добро прихвата комплименте, док чак 36 одсто погрешно разуме лепе речи.

Рецимо, похвалу да има лепе облине, приличан број дама протумачи да је дебела. На запажање да је лепо нашминкана, 14 процената помисли да је претерала. Жене највише воле да чују да лепо миришу, имају лепу косу, предивне очи, а чак 10 одсто чини срећним када мушкарац каже да имају леп осмех.

У сваком случају, нећете погрешити шта год да похвалите, али строго водите рачуна да не споменете нешто погрешно у вези са килажом. Наиме, чак 43 одсто жена опседнуто је тежином, а најсрећније су ако приметите њихову витку линију.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Лазарев Град

16.11.2019. 18:46

закључак:много је глупих око нас са шминком и без ње :)

Ratko

16.11.2019. 22:07

Zato i nedajem nikad nikakve komplimente jer zene to tumace na svakakve nacine. Zato ih samo nagradjujem osmehom pa neka razmisljaju! Jer sa komplimentima zenama na ove prostore je cista utopija, jako ih je malo koje to razumeju na pravi nacin!

vladica76

17.11.2019. 08:36

PA CEMU kompliment i lepe reci..ako ih zena shvata suprotno(kako ona uobrazi u svojoj glavi)?ja ih delim od srca (kompliomente) ali Vi novinari sve preokrenete