Освојите је на првом састанку! Ово не радите, ако желите да вам се опет јави

Ж. П.

08. 11. 2019. у 18:37

Освојите је на првом састанку! Ово не радите, ако желите да вам се опет јави

Depositphotos

Да ли ћете се допасти потенцијалној партнерки на састанку у великој мери зависи од вашег понашања, али и начина одевања

ДА ли ћете се допасти потенцијалној партнерки на састанку у великој мери зависи од вашег понашања, али и начина одевања. Ево на шта би требало посебно да обратите пажњу када изађете заједно.

Пажљиво бирајте ципеле, јер жене имају око за сваки детаљ и међу првим стварима које ће приметити на мушкарцу су обућа и панталоне. Све је ствар укуса, али прокушајте бар мало да будете у тренду. Даме такође воле дасе који тренирају, јер остављају утисак да воде рачуна о свом изледу и здрављу. Али и фризура мора да буде тип-топ. Не претерујте са накитом (наруквице, ланац, сатови...), јер ниједну жену неће фасцинирати мушкарац који је накинђурен више више од ње. Потрудите се да не оставите утисак особе која је сигурна да ће девојка пристати на секс после састанка. Жене не воле мушкарце који су уверени да је плен унапред освојен.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Prellee

08.11.2019. 21:58

Ovdje se priča o osvajanju žena kao da je neki bunker iz drugog svjetskog rata, sa minama oko njega i bodljikavom žicom. Kod žena je to mnogo jednostavnije, bar kad je noćna smjena u pitanju...