Типичне реченице које мушкарци изговарају кад од тебе желе само једно

НовостиОнлине

уторак, 29. 10. 2019. у 21:48

Типичне реченице које мушкарци изговарају кад од тебе желе само једно

Depositphotos

Свака жена их је чула барем једном у животу

Ово су изјаве на које је мушкарац спреман само да добије оно што жели највише од свега

"Рећи ћу ти нешто што прије ником нисам рекао"

Мушки ум наводно није тако сложен као женски. Заиста је понекад тако лако одгонетнути шта он заправо жели. И то зато јер се готово сви мушкарци слажу у једном: жену је најважније уверити да је нежан, а онда ће добити и оно што жели. То им не смемо замерити, чини се да им је то уписано у генима.

Најчешће изјаве којима су склони како би задовољили своју сексуалну глад и не, не кажемо да сваки пут кад то изговоре лажу су следеће:

1. Никад нисам видио жену која је толико секси

Мале су шансе да никад није видео жену која је боља „риба“ од тебе, само тебе данас више него ишта на свету жели да одвуче у кревет и можда му због тога заиста тако и изгледаш. Но, буди реална, немој очекивати више од секса након оваке изјаве мушкарца, а тек си га упознала у неком бару.

2. Рећи ћу ти нешто што никад пре нисам никоме рекао

Ово не да је изговорио и пре, изговорио је то најмање стотину пута у различитим женским друштвима. Жели да се осећаш посебно, све би учинио да осетиш колико си му важна - јер ти се жели увући у кревет. Девојка не би требало да падне на ову причу, већ да употреби све залихе достојанства и самопоштовања и настави мирно разговор док не упозна мушкарца.

3. Иначе, јако ретко излазим

Наравно да излази. Само то звучи боље. Као да је миран, повучен, у потрази за сталном везом, добрица. Није он добрица, само се прави. Оно што би он сад хтео од тебе, није размена мисли и добрих осећаја..

Pročitajte i: ŠTA SE KRIJE IZA NjIH: Ovo su najčešće muške laži

4. Цели живот само чекам ону праву

Не, не чека. Жели да испадне нежан, осетљив, озбиљан тип ком је стало до осећања.

5. Мој проблем је што сам толико богат да се жене бацају на мене Многи фрајери мисле да је рачун у банци гаранција њихове привлачности. Не можемо рећи да међу девојкама око нас нема оних којима је то привлачно кад сви знамо да их има, али ако мисли да ће те одвући у кревет хвалећи се својим новцем, није неки фрајер, а вероватно чак није ни богат. Богати се не хвале својим рачуном у банци.

6. Једва чекам да упознам твоју породицу

То је покушај да с тобом успостави емоционалну и социјалну везу правећи се да му је до интиме и осећања. Он зна да је готово свакој жени њена породица важна и он гађа управо ту твоју 'осетљивост'. Зна добро да ћеш након те реченице помислити како му је истински стало до тебе и зато је заслужио да му пружиш и у кревету све оно што жели.

7. То ће бити наша тајна

Некад су мушкарци заиста били џентлмени који никад нису спомињали своје љубавне афере и жене које су освојли. На то се више не можемо ослонити. Кад тад, похвалиће се да и је тебе одвукао у кревет. Немој му допустити да те претвори у само још један од његових трофеја.

8. Вечерас си тако прелепа

То би ти рекао и да си се појавила прљаве косе, запуштена, ненашминка, недепилирана. Њему си вечерас привлачна. Жели да будеш самоуверена, једна од оних жена којима није до ситница него до битних ствари у животу.

9. Ми смо невероватно слични, као једна душа

Не, није он твоја сродна душа зато што ти је то рекао у поноћ, након неколико пива. То ти је рекао јер му је доста врдања и избегавања оног најважнијег што жели.

10. Само те желим загрлити

Технички, није слагао, жели он тебе и да загрли. И то зато што зна шта следи после тога

11. Нисам тако дуго

Овај тип чак жели да га и сажаљеваш, на све је спреман да добије оно што жели. Али сажаљење није прави разлог да с неким започнеш нешто озбиљно, сама идеја је презира вредна.

12. Нисам ја од оних који само тако покупе женску у клубу

То је рекао зато да помислиш да ти ниси за њега само једна од жена на које се бацао и баца. Жели те уверити да је одмах с тобом осетио хемију и зато жели више. Веројатно то ради сваки пут кад изађе напоље.(мисс7)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Анти Антифа

30.10.2019. 06:51

То је све нормално.Ненормално је да анализирате и да немате секс због оваквих глупости.Прође вам живот

Damir

30.10.2019. 09:43

Eee, ne znate vi sta je sve moja zenska u stanju da izgovori samo da dobije onoo :)(mislim na karticu)