Тајне завођења: Мушкарци воле одлучне жене

С. Д.

29. 10. 2019. у 09:30

Тајне завођења: Мушкарци воле одлучне жене

Depositphotos

Има оних који тврде да није све у изгледу и да постоје три ствари које могу да наведу готово сваког мушкарца да се заљуби у вас. Погледајте о чему се ради

КАДА се поведе разговор о мушко-женским односима, често смо у прилици да чујемо да није све у изгледу. Али има оних који тврде да постоје три ствари које могу да наведу готово сваког мушкарца да се заљуби у вас.

Прва је страственост. Пре свега се мисли на жене које су пронашле сврху и смисао у нечему што их усрећује и чему су се страствено посветиле. Да ли је то посао, хоби или нешто сасвим треће, оне просто зраче док говоре о томе. Друга битна ствар је аутентичност. Будите то што јесте, још боље ако сте јединствени. Многе жене када започну емотивну везу “жртвују” личне снове и погледе на свет како би биле у складу са партнером. То је погрешно, јер га на тај начин неће задржати поред себе. Непоколебљиви ставови и одлуке чине вас јединственом, посебном и снажном и то ће му се допасти.

И на крају, допустите себи да будете женствени, оно што и јесте у вашој природи. Немојте увек да преузимате иницијативу и доносите одлуке. Препустите то партнеру и тако покажите нежнију страну. Дозволите му да вам отвори врата од аутомобила, да вам помогне да обучете капут и да вас гледа са одушевљењем.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације