Мушкарци воле старије даме

Т. Л.

14. 10. 2019. у 18:15

Мушкарци воле старије даме

Depositphotos

Већина мушкараца у раним тридесетим годинама је признало да их привлаче жене са ставом, а то, сматрају, имају оне које су близу пете деценије или "троше" четврту, јер са вршњакињама не налазе заједнички језик

МУШКАРЦИ у раним тридесетим годинама воле да излазе са старијим дамама, показало је истраживање рађено у Мелбурну. Чак 57 одсто испитаника је признало да их привлаче жене са ставом, а то, сматрају, имају оне које су близу пете деценије или "троше" четврту. Припадници јачег пола су навели да са партнеркама истих година често не могу да пронађу ни заједнички језик, а камоли да их физички привуку, јер су несигурне или уображене. Многи су се пожалили да су приметили да имају комплекс више вредности.

- Самопоуздање је увек добар афродизијак, а како се оно стиче са годинама, логично је зашто се младићи радије окрећу за женама у зрелијем добу, а не за вршњакињама - стоји у извештају студије.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Aleksandar

14.10.2019. 19:54

Nekada su devojke vezle goblene ispred svojih kuca, a danas klinke kucaju sms-ove i cekaju sponzora u crnoj limuzini.Sponzor, sponzor, sloboda je skupa!

Milutin

14.10.2019. 21:42

Niko ne voli starije. Ni zene ni muskarci. Na to se pristaje iz interesa, pod uslovom da se ima jak zeludac.

Ana

15.10.2019. 10:39

Niko ne voli ni starije žene ,ni starije muškarce.Sa starijima su samo sponzoruše i sponzori,koji bi da se ogrebu za pare.Žene lakše podnose starost i ne jure mladje muškarce i prave budale od sebe kao muški,koji misle da su frajeri i u 70-toj!