СЕКСУАЛНИ живот је различит код сваког од нас, али неки људи имају богатије биографије од других.

Лето УК позабавило се откривањем везе између сексуалног живота и избора занимања, а резултати су показали које професије имају најбогатији и најсиромашнији сексуални живот.

У истраживању је учествовало 2.000 мушкараца и жена, а резултати показују да највише секса имају пољопривредници, јер је њих чак 33 одсто изјавило да имају секс најмање једном дневно, преноси Индеx.хр. На другом месту су се нашле архитекте, од којих 21 одсто њих има секс једном дневно. Трећи су фризери са 17 одсто, а после њих се налазе особе запослене у сфери оглашавања, адвокати и учитељи.

Новинари су се на овој листи нашли са податком да имају секс само једном месечно. Адвокате је тешко задовољити, па је 27 одсто њих признало да глуме оргазме сваки пут када имају сексуални однос.

"Унутар сваке професије постоје одређене сличности, али је битно узети у обзир да постоје бројен индивидуалне разлике које утичу на сексуалност. Очекивали смо да ће постојати неки трендови, као што је количина физичке активности код фармера за разлику од некога ко се бави канцеларијским послом, који утичу на количину физичке снаге и енергије. Утицај наших активности осећа се и на начин живота и навике, али и на сексуални живот", објаснила је Кејт Мојл из Лето УК.