Ако желите везу, бежите од оваквих мушкараца!

Новости Онлине

25. 09. 2019. у 21:15

Ако желите везу, бежите од оваквих мушкараца!

Илустрација / Depositphotos

Откривамо вам осам типова припадника јачег пола који су склони „шемама“ и не желе ништа дубље
ЗАШТО мушкарци не дозвољавају женама да им се приближе? Откривамо вам типове који су склони „шемама“ и не желе ништа дубље.

Тип 1: Нарцис
Леп је, успешан, талентован и харизматичан - тако је тешко одолети његовом шарму. Али будите опрезни: такав човек може очарати, али он у ствари воли само себе. Све што вас очекује су прецењени захтеви и егоцентризам са његове стране.

Тип бр. 2 Господин емоционална нестабилност
Ово је човек са хроничним ПМС-ом - неодлучан, хистеричан, нервозан и чак плачљивац. Ни сам не зна шта жели: лута са једне на другу страну. Да ли вам стварно треба ово?

Тип бр. 3: Вечито дете
Желите знати како је бити мајка? Почните да се виђате са својим „бебама“. Он је попут птића који пада из гнезда. Он има толико питања за овај свет, а ви ћете одговарати на њих. Он ништа не зна - зато се сви морате одлучити за све уместо њега. Па чак је и у најлакшим стварима апсолутно беспомоћан. Помозите му одмах!

Тип бр. 4: Незрео
Венчање? Брак? Одговорност? Не, никада нисам чуо! Овај тип преферира лакоћу у свему и препознаје само пролазне односе. То не значи да ћете се видети само једном: он ће да се појави, нестане, поново се појавити и чак нешто обећати.

Тип бр. 5: Човек паразит
Ако сте ушли у везу са овим типом мушкарца, спремите се да улажете (емоционално и финансијски), а да не добијете ништа заузврат.

Финансијска страна је засебан разговор: све куповине и вечере у ресторанима плаћате ви, а он као и увек, није могао (или боље речено, једноставно није хтео) ни да вам купи поклон.

Depositphotos


Тип бр. 7: Папучар
Постоје две врсте папучара. Ово је човек меканог пријатног карактера, који је сасвим погодан и чак подношљив за везе. И човек са ниским самопоштовањем, који је једноставно досадан: он нема своју иницијативу, па је потчињен и подложан свему унапред.

Тип бр. 8: Ожењен
Видели сте прстен на прсту - немојте ни помислити да уопште флертујете. Тајни састанци? Вечно ишчекивање, када ће он моћи да напусти породицу? Неспособност да се отворено изјасни о вези? Празна обећања да ће се све ускоро променити? Заслужујете више!Аутор: Женски магазин


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

Arsic

25.09.2019. 21:56

Pa ima i onaj aljkav i nikakav a hteo bi nešto posle mesec dana kad ga upozna devojka... beži glavom bez obzira.. ali dok izlazi sa njom ..uvek je ustogjlen i pedantan. A posteljinu na krevetu nije promenio 3 meseca

Arsic

25.09.2019. 21:59

Zene su upravu imam primer od mojih drugara imaju po 35 godina i pitaju šta je problem a noge im smrde i posle kupanja hahahaha

Ilke

26.09.2019. 05:54

Ja mislim da je ovo fenimizam,cekaj bre plus ono sto je stvarno za izbegavati.Mislim njima jedino onda i preostaju kerovi.

Emona

26.09.2019. 09:06

A mamini sinovi? Oni su najgori. Sin jedinac koji je odrastao uz majku domaćicu... nema ništa gore...