11 необичних разлога због којих сањате бивше партнере и шта ти снови значе

Новости Онлине

четвртак, 15. 08. 2019. у 23:20

11 необичних разлога због којих сањате бивше партнере и шта ти снови значе

Depositphotos

Наравно да снове не можемо да контролишемо, а то што сањамо бивше партнере може да буде мало незгодно
НИЈЕ као да желите да се врате, али ипак сте и преплакали, бацили све ствари које вас подсећају на "вас", прошли кроз фазу писања под дејством алкохола и наставиле даље када вам бивши долази у сан.

Утешно је то што снови о бившим партнерима и нису толико лоша ствар. Иста ствар је као и са сновима у којима остајете без зуба што је показатељ да сте под великим стресом због промене у вашем животу са којом се тешко мирите. Уколико сте тренутно у вези и сањате бивше, можда вам је тренутна веза у некој врсти кризе па вам ти снови помажу да превазиђете стресну стварност.

То што вам се некадашња љубав и партнер јављају у сновима може да буде само подсетник како сте се некада некоме дали и показали најлепша осећања које људско биће може да има према некоме. Бивши се у сновима јављају најчешће због недовршених послова. Психолог специјалиста за анализу снова и веза у Филаделфији докторка Марион Рудин Франк открила је да су снови веома интимна ствар, али да никада нису насумични. Сваки од њих је приказ онога са чиме се борите на јави и због тога има превише значења. Ово су само нека од најчешћих.

* Нешто вам недостаје у животу – недостаје вам интимност у стварности па се враћате особи са којом сте то имали.

* Потребна је мала помоћ вези у којој сте сада – могуће је да се борите са неким проблемом у тренутној вези.

* Нека ситница вас је подсетила на бившег партнера – чак и мирис истог парфема може да вас врати назад у прошлост.

* Недостаје вам самопоуздања – још увек неки део вас није у потпуности сигуран од раскида.

* Нервирају вас други људи – вероватно имате нека негативна осећања према бившем, па када вам опет нека особа пробуди таква осећања ви сањате бивше.

* Недостаје вам бивши или неки добар део везе – иако је веза завршена није чудно да вам особа или нешто њено недостаје.

* Потребно вам је мало више интимности – ако сањате да се љубите или имате секс са бившим можда вам управо то и фали у стварности.

* Сањате да имате децу са бившим – деца представљају креативност у сновима и идеје које расту зато то и није тако лоше.

* Налазите се у фази зацељења – можда сањате како вам се бивши извинајва и моли вас за опроштај због тога што вам је урадио па вас то може радовати јер коначно настављате даље.

* Још увек имате осећања према њему – често људи сањају како настављају да живе срећан живот са бившим партнером па то значи да још увек нисте раскрстили са њим и вашим осећањима.

* Настављате даље – раскид у сну значи да сте коначно наставили даље, поготово је значајно ако ово сањате након што вас је бивши партнер повредио.

Снови могу да буду део вашег зацељења, пише Womanshealthmag. Могу да имају безброј значења, али су и прилика да коначно раскрстите са бившима. Предлажемо вам да све снове записујете како бисте их се сећали. Можете касније о томе да поразговарате са терапеутом и сећаћете се свих детаља.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације