Неверство најчешће у 39. години

Т. Л.

13. 08. 2019. у 21:28

Неверство најчешће у 39. години

Depositphotos

Ова бројка за многе прекретница у животу, пошто тада улазе у кризу средњих година

ВЕРОВАЛИ или не, шанса да преваримо партнера је двапут већа у 39. години него у било којој другој - показало је истраживање британског портала за проналажење партнера IllicitEncounters.com.

Стручњаци су закључили да је ова бројка за многе прекретница у животу, пошто тада улазе у кризу средњих година, проживљавају другу младост или су у потрази за новим узбуђењима.

- Многи варају како би придобили партнерову пажњу, нарочито ако се осећају запостављено, јер је он оптерећен послом и каријером или не добијају довољно љубави и нежности. Занимљиво је да се не плаше да ће због тога бити остављени, јер мисле да тим гестом поручују вољеној особи да би требало да обрати више пажње на супружника. Није искључена ни прељуба из освете. Пет најчешћих разлога невере су недостатак страсти, "прилика која им се указала", досада у вези, обнова контакта са старом љубави преко друштвених мрежа и жеља за променом - наводе истраживачи у извештају.

Прељуба је, иначе, чешћа у последњој години деценије (19, 29, 39, 49, 59...), а после тридесетдеветогодишњака, најневернији су они старији тачно деценију.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)