ПУСТИТЕ мушкарца да јури за вама, уместо да га ви упорно освајате - поручује стручњак за везе Џејмс Ален Ханрахан.

- Жена треба да се прави као да јој је момак који јој се свиђа последњи на памети, да живи свој живот и чека да јој он приђе, позове је на састанак и испланира сусрет - тврди Ханрахан. - Није добро ако она прави први корак.

Стручњак за везе додаје и да паметне даме, које би сваки мушкарац пожелео у свом животу, знају кључну ствар о припадницима јачег пола - да они уживају када усреће жену.

- Уколико му приредите задовољство да види како цените све што ради за вас, како вас то усрећује, па прихватате оно што вам нуди и практично му се на томе с радошћу захваљујете, на добром је путу да се заљуби у вас - каже Џејмс.

Његов савет дамама је и да буду стрпљиве.

- Пустите да се интеракција међу вама одвија спонтано, да бисте виделе како ће се снаћи у томе. Жене које су моћне да заведу сваког мушкарца, пуштају да их они јуре и да тиме докажу да вреде. Важно је и да им једноставно кажете шта желите и шта вам прија, а шта не, а не да прећуткујете. Ако га занима како се осећате, значи да у вама види особу, а не неког с ким би могао само да се забави накратко. Можда вам то звучи чудно, али ако кажете мушкарцу како се осећате, чак и ако то није позитивно, у њему ћете пробудити жељу да уради нешто како би вам било боље - тврди стручњак за везе.