СВИ имамо оне "мале ствари" којима волимо да зачинимо наш интимни моменат. С друге стране, постоје и одбијајући фактори који нас могу, колико год да уживамо, избацити из колосека у секунди...


Кад нема "акције" пре самог чина

Кад нема предигре, већ се одмах пређе на пенетрацију, секс постаје мање интиман, па постаје теже доћи до врхунца - ако до тога уопште дође.


Кад партнер најави да ће те довести до оргазма

Када партнер каже: "Довешћу те до врхунца", то ствара притисак, што партнерку чини мање опуштеном, па често не може у потпуности да ужива у односу.


Лош "dirty talk"

Лош покушај причања 'прљавих причица' је потпуно одбијајући, а некад чак веома и непријатан. Партнерка можда и не жели секс у тишини, али ни да се нађе у ситуацији да мора да викне : "Хоћеш ли да ућутиш, како бих могла да наставим!"


Лоше хигијенске навике

Прљавштина испод ноктију и несређени, предуги нокти на ножним прстима, задах... је заиста нешто што не може да се истрпи!


Кад врши притисак

Кад партнер говори: "Хајде сад, сад..."


Страх од превремене ејакулације

"Даме имају предност" - правило је које би требало да важи и у овим ситуацијама. Али када је жена у страху да ће он завршити пре ње, она може да има проблем да дође до врхунца!


Кад је мислима на неком другом месту

Ако фокус није на њој и на самом чину, она може да се запита - "Шта ја ту тражим?"


Кућни љубимац у просторији

Кад њена мачка скочи на кревет усред односа, њему остаје само да покупи прње и оде.


Ко жели мук у соби?

"Не волим оне које то изводе у тишини. Много ми значи кад чујем да јој је добро."


И на крају, пише британски "метро", најбизарнији и највероватније најодбојнији коментар дала је једна испитаница средњих година, рекавши:

"Смрдљива стопала! Заиста одвратно!"


Аутор: Супержена